OSHO mester üzenete: Te nem véletlenül vagy itt ezen a Földön. A létnek szüksége van Rád. Nélküled a létből hiányozna valami, amit senki más nem képes pótolni. Ez ad Neked méltóságot: mindenki hiányolna, ha nem lennél itt!

véletlenül - OSHO mester üzenete: Te nem véletlenül vagy itt ezen a Földön. A létnek szüksége van Rád. Nélküled a létből hiányozna valami, amit senki más nem képes pótolni. Ez ad Neked méltóságot: mindenki hiányolna, ha nem lennél itt!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - OSHO mester üzenete: Te nem véletlenül vagy itt ezen a Földön. A létnek szüksége van Rád. Nélküled a létből hiányozna valami, amit senki más nem képes pótolni. Ez ad Neked méltóságot: mindenki hiányolna, ha nem lennél itt!
Facebook
0

Te nem véletlenül vagy itt ezen a Földön. A létnek szüksége van Rád. Nélküled a létből hiányozna valami, amit senki más nem képes pótolni. Ez ad Neked méltóságot: mindenki hiányolna, ha nem lennél itt!

A csillagok, a Nap, a Hold, a fák, a madarak, a Föld-a világon minden érezné, hogy valahol egy pici vákum van, és ezt az űrt rajtad kívül senki más nem töltheti be. Hidd el, hogy minden irányból csak hatalmas szeretet árad feléd. Vannak olyan időszakok az életünkben, amikor úgy tűnik, minden és mindenki ellenünk van, túl sok minden húz minket ide-oda. Ha megtalálod az igazságot önmagadban, akkor mindent megtaláltál ebben a világban. Csak a saját életedért vagy felelös. Az igazság rajtad keresztül találja meg az útját. A lényeg, hogy nyitottá válj arra, ami rajtad keresztül akar kifejezésre jutni. Előtted is csak a természet van, utánad is csak a természet van… miért kell a közepén ennyire aggódni, ennyit nyugtalankodni? Miért ez a kétségbeesés? Az egész út a semmiségből indul, és a semmiségben végződik.

 

Ne a múlt emlékeivel és a jövő várakozásaival megterhelve éld az életed-a minimumon. Légy éber a jelenben, és élj a maximumon. Minden olyan alkalommal, amikor egy rendkívül nehéz helyzetbe kerülsz, mint mindig, ott van előtted a választás lehetősége: megsértődsz és keresel egy bűnbakot, akit vagy amit majd hibáztathatsz a nehézségekért, vagy szembenézel a kihívással, és fejlődsz. Csak saját magadat tudod kivezetni az árnyékból a fényre. Minden ember útja nagyon viszontagságos. Sok bátorság kell hozzá.

Buddhának egyik legjelentősebb, az emberiség spirituális fejlődését segítő tanítása ez:

“Légy önmagad fénye”.

Mindenkinek ki kell fejlesztenie magában a képességet arra, hogy bármilyen kísérő, térkép vagy útmutató nélkül megtalálja a kiutat a sötétségből. Az egyetlen változatlan dolog a világban a változás maga.

Az élet folyton önmagát ismétli. Ha nem figyelsz oda, tovább ismétli magát. Amint meglátod a sablont, ki tudsz ugrani belőle. A hajnal nincs messze, -de mielőtt eljutsz a hajnalhoz, keresztül kell menned a sötét éjszakán is. És ahogy a hajnal egyre közeledik, az éj egyre sötétebbé válik. Ez egy új megértés hajnala. Az égbolt mindig is ott volt, hogy felfedezd. Érezd, ahogy meg – megrebbennek a szárnyaid legbelül. Tárd ki őket és légy szabad! Te nem vagy börtönben, nem vagy kalitkában.

Kitárhatod a szárnyaid, és Tiéd az egész égbolt. A Hold, a Nap, az összes csillag mind-mind hozzád tartozik. Beleveszhetsz a végtelen kékségbe… Csak hagyd ott végre azt a kalitkát, lépj ki belőle, és Tiéd az egész égbolt! Tárd ki a szárnyaid, és repülj a nap felé, mint a sasmadár. A belső világban, a belső égbolton a szabadság a legnagyobb érték-minden más, még a boldogság is másodlagos mellette…

OSHO

Köszönöm: https://elozoeletek.blogspot.hu


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL