FOGADD EL ÉS OSZD MEG A SZERETET MANDALÁJÁT! NE SZAKÍTSD MEG ÚTJÁT! MINÉL TÖBBSZÖR JELENIK MEG, ANNÁL NAGYOBB ÁLDÁST TARTOGAT!

OSZD MEG A SZERETET MANDALÁJÁT, ÉS A TE ÉLETEBE IS BEKÖLTÖZIK A VÉGTELEN SZERETET! MINÉL TÖBBSZÖR JELENIK MEG, ANNÁL NAGYOBB ÁLDÁST HOZ!

Drága Lelki Testvéreim!

A szeretet a legerősebb energia az Univerzumban. Ma megosztok veletek egy csodálatos mandalát, amelynek központjában a szeretet áll. Ez a Szeretet Mandalája, amit megosztok veletek, hogy átadhassátok szeretteiteknek is. Ne szakítsd meg az útját, minél többször jelenik meg, annál nagyobb áldást tartogat!

A Szeretet Mandalája csodálatos módon teremti meg az összeköttetést a szívedben lévő szeretet és az Univerzum szeretetenergiája között. Amikor elfogadod, és továbbadod, akkor megsokszorozza a szeretet áldásait az életedben.

Képzeld el, hogy a Szeretet Mandaláját a szívedben tartod. Érzed, ahogy a szeretet sugara a mandalából a szívedbe árad, majd továbbterjed a testedben és sugárzik belőled a világ felé.

Tarts velem ebben a közös imában:

“Drága Angyalok, fogadom a Szeretet Mandalájának áldásait. Segítsetek, hogy a szeretet mindig ott legyen a szívemben, és ragyogjak a szeretet fényében. Kérlek, segítsetek abban, hogy továbbadhassam a szeretet mandaláját, és megsokszorozzam az áldásait a világban. Ámen.”

Ezt az imát bármikor elmondhatod, amikor úgy érzed, szükséged van rá. Ne feledd, a mandala csak az a szimbólum, amely a szeretet energiaforrására irányítja a figyelmed. Te magad vagy az, aki képes megteremteni a szeretetet az életedben.

Fogadd el a Szeretet Mandaláját, és oszd meg a világgal, hogy minél több ember megtapasztalhassa a szeretet csodáját. Hiszem, hogy minél több szeretetet adunk, annál többet kapunk vissza.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Mennyire tetszett amit olvastál?

Kattints a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat állása: 0

Legyél Te az első, aki értékeli a posztot!

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy nem tetszett a poszt!

Tegyük jobbá ezt a posztot!

Hogyan lehetnénk jobbak?