Tízmilliószoros nap van – így kívánj, hogy teljesüljön!

2018. Március 2-a tízmilliószoros nap – fontos, hogy ilyenkor arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Most ehhez nyújtunk segítséget.

A tízmillószoros, vagyis dharmacsakra napokon a pozitív illetve negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, ezért fontos, hogy ilyenkor arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Most ehhez nyújtunk segítséget.

Teremts!

A módszer nagyon egyszerű. Tulajdonképpen még hinned sem kell benne! Az univerzum ugyanis olyan, akár egy katalógus, amelyből csak ki kell választani a „terméket”. Neked sincs semmi másra szükséged. Egyszerűen mondd ki halkan vagy hangosan, amit szeretnél!

Persze az már egyáltalán nem mindegy, miképp fogalmazod meg kérésedet. Sem a tudatalatti, sem a világegyetem nem érti azt a megfogalmazást: „nem akarom ezt vagy azt”, illetve: „remélem, nem történik meg ez vagy az”. Hiszen amit az ember nem akar, de képe a szeme előtt lebeg, útjában áll valódi vágyainak. Magyarán: mindig pozitívan kell fogalmazni. Tehát legjobb, ha ezt mondod: „Ezt és ezt akarom, ez és ez történjen!”

Kérdéseidet nem kell sokszor elmondanod! Hiszen egy katalógusból is csak egyszer szokás rendelni. Az nem járja, hogy valaki feladja a rendelést, aztán elkezd kételkedni benne, vajon megérkezett-e, ezért feladja még párszor. Hinned kell, hogy amit kértél, teljesül.

Természetesen nem egyszerű egy régóta vágyott esemény bekövetkeztét tökéletes nyugalommal várni. Az ember ilyenkor akaratlanul is arra gondol: „Hé, ti, odafönn, hallottátok a kérésemet?” A türelmetlenség valójában azt jelzi, kételkedsz a sikerben. Pedig minél inkább bízol a módszerben, az annál hatékonyabban működik.
Mondj hálát!

Ha minden nap hálát adsz, azért amid van, pozitívabb, boldogabb és sikeresebb lehetsz. Hogyan csináld? Lefekvéskor gondold végig a napodat és sorold fel magadnak, mi az amiért köszönetet mondasz. Például így: „Hálás vagyok, mert ma sütött nap, találkoztam a barátnőmmel és finom vacsorát főztem a családomnak.” Ha úgy érzed, semmi különösebb nem történt veled , akkor mondj köszönetet azért, ami teljesen természetesnek tűnik az életedben. Például, hogy van hol laknod, van mit enned, vannak barátaid stb. …Hiszen sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni, tulajdonképpen mennyi jó történik velünk, mennyi „csoda” van az életünkben. Észre fogod venni, minden egyes kimondott mondattal egyre jobb kedvű leszel.

Mondj köszönetet a rosszért!

Természetes, a jóért könnyű hálát adni. A tízmilliószoros napon azonban az is feladat, hogy elengedd a régi sérelmeidet, illetve megpróbálj a rosszra kihívásként, megoldandó feladatként tekinteni. Fontos megjegyezni, hogy valójában nincsenek jó és rossz eseményeket, ezeket mi, emberek „címkézzük”.

Ha tehát úgy érzed valamilyen csalódás ért vagy valamilyen nehézséggel kell szembenézned, igyekezz felfogni azt úgy, hogy mit kell megtanulnod az adott eseményből. Ráadásul, ha a rosszért mondasz köszönetet, azzal magadhoz vonzhatod a legjobb megoldást is. A tízmilliószoros nap tehát erre is tökéletesen alkalmas!

Mit tegyél még ezen a napon?

  • A spirituális gyakorlatok végzése javasolt.

  • Gondolj arra, amit teremteni szeretnél az életedben.

  • Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, mondd ki hangosan, hogy elengedd őket!

  • Problémáid, gondjaid feloldását érdemes erre a napra időzíteni

  • Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek!

  • Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.

  • Lásd, hogy az emberek világbékét ünnepelik!

Jó tudni, hogy…

…a tibeti buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak.

FORRÁS: https://www.astronet.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT