A te álmodban is jelent már meg Jézus vagy Isten? Akkor figyelj, mert ezt a nagyon fontos dolgot jelenti!

„Az álmok nem szándékos és önkényes kitalálások, hanem természetes jelenségek, és semmi mások, mint amit éppen ábrázolnak. Nem csalnak, nem hazudnak, nem csűrnek-csavarnak és nem kendőznek el semmit, hanem naiv módon azt adják tudtul, ami, és amit gondolnak. Csakis azért bosszantók és megtévesztők, mert nem értjük őket.

Nem alkalmaznak semmiféle bűvészkedést, hogy elrejtsenek valamit, hanem kimondják, ami a lényegi tartalmuk, a maguk módján a lehető legvilágosabban. Azt is képesek vagyunk felismerni, miért olyan sajátosak és bonyolultak: a tapasztalat ugyanis azt mutatja, hogy olyasmit iparkodnak kifejezni, amit az én nem tud és nem ért meg.”

Sok ember álmodott már Jézussal vagy Istennel, és ezek az emberek ébredés után valami egészen furcsát érezhettek, valami olyat, amit addig még sohasem. Kevesen vannak tisztában ezeknek az álmoknak a jelentésével, pedig sokkal fontosabb dolgot hordoznak magukban, mint gondolnánk.
Jézus

Ha a Megváltóval álmodik valaki, legtöbbször ez valamilyen szenvedésre, megmagyarázhatatlan eseményre, érzésre utal, mivel Jézus kereszthalála sok emberben a szenvedést, feláldozást idézi fel.

Isten

Ha Isten jelenik meg álmainkban, akkor az a tökéletességgel, a fénnyel, a jósággal és a szigorral hozható összefüggésbe. És ha az álmodó még párbeszédet is folytatott a Mindenhatóval, akkor az azt jelenti, hogy szinte minden vágya teljesülni fog, és boldog lesz. Az is teljesen pozitív dologra utal, ha netán az Úr átölel, vagy áldását adja az álmodóra.

Freud véleménye

A híres osztrák pszichoanalitikus, Sigmund Freud szerint a vallásos érzelmek mélyen gyökereznek az emberi tudatban, ami azért van jelen, mert ezáltal megszűnik a hívő emberek halálfélelme.

Jung véleménye

Carl Gustav Jung szerint Krisztus álombeli megjelenése egy olyan törvény megszületésére utal, amely minden erőt képes irányítani. Tehát a Megváltó álomképe egyenlő Istennel.

A lényeg az, hogy, ha Istennel, ha Jézussal álmodtunk, az jót jelent az életünkre nézve. Megerősödünk hitünkben, megszabadulunk a félelmeinktől és közelebb kerülünk a spirituális világhoz.

Szerző: tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT