A KÍVÁNSÁGAID TELJESÜLÉSÉNEK TITKA, VONZD BE AZT AMIRE VÁGYSZ!

Az ember úgy lett megteremtve, hogy boldog legyen, az Univerzum pedig a mi javunkat képviseli, ha mi elhisszük azt, hogy képesek vagyunk megteremteni azt amit szeretnénk.

Volt két történet, ami meggyőzött arról, hogy az Univerzum teljesíti a kívánságainkat.

Először amikor még gimnáziumba jártam megtetszett egy fiú, akinek csak a fotóját láttam, nyitott szemmel álmodoztam róla és a naplómba írtam mindent amit róla gondoltam. Más nem volt mit tennem, hiszen ez a fiú azt sem tudta, hogy a világon vagyok.

Néhány évvel később, amikor egy új házba költöztem előkerült egy porosodó dobozból a naplóm, amelybe a fiúról írtam. Akkor még csak azt írtam le, amit gondoltam róla. Ezzel a fiúval véletlenül találkoztam egy este, egy szórakozóhelye. Kellemes estét töltöttünk együtt, majd mindenki ment a dolgára, éppen úgy történt, ahogy már annyiszor elképzeltem. Megismertem, ahogy mindig is álmodoztam róla.

Ebből az egész történetből megértettem egy bizonyos dolgot:

Az Univerzum hallja mindenki kérését, még egy olyan 15 éves lányét is aki tele van fantáziával.
Abban az időben nem volt még a Titok című film és Coelho könyvei nem voltak még lefordítva magyar nyelvre.
A saját bőrömön tapasztaltam, hogy: A titok az, hogy amikor akarsz egy dolgot, akkor az Univerzum minden erejével azon van, hogy teljesítse a kívánságod.

 

Előfordul néha, hogy az amit nagyon akarsz mégsem teljesül. Mit kell tenni azért, hogy a kívánságaink valósággá váljanak?

Vizualizáció

A vizualizáció az egyik legerősebb dolog, amit tehetünk a siker érdekében. Nagyon fontos, hogy többször képzeljük el a kívánt dolgot, a legapróbb részletekig.

Amikor új házat akartam, akkor évekig álmodoztam róla és elképzeltem még azt is, hogy a kert milyen lesz. És képzeljétek pontosan olyan lett az új házam, amilyennek elképzeltem.

Meggyőződés és hit

Amikor elindulunk egy úton, akkor hinnünk kell benne, hogy megérkezünk az adott helyre.
Az ember biológiája azt igazolja, hogy úgy lettünk teremtve, hogy boldogok legyünk. Az Univerzum a mi javunkra dolgozik és mindig fel van készülve arra, hogy nekünk kedvezzen, csak az a feltétel, hogy mi elhiggyük, hogy képesek vagyunk rá.

Érzelmek és öröm

A kérésedet örömmel és érzelemmel fogalmazd meg, mindig légy pozitív.

Fogalmazd meg a kérésed, úgy ahogy kell

Talán ezt a legnehezebb teljesíteni, valahogy mintha mindig elfelejtenénk egy pici, de fontos részletet. Ezért a vizualizáció sokat segít, mert akkor azt is látod, amit esetleg kifelejtettél a kérésedből.

Nincs biztos recept a kívánságok teljesítésére, az Univerzum nem fogja azt teljesíteni, ami nem neked van szánva, hogy megtörténjen, de az előbbiekben felsorolt tényezők segíthetnek az álmaink beteljesülésében, mert az Univerzumot érdemes hittel és szép gondolatokkal táplálni.

FORRÁS: https://bidista.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL