Angyalaid üzenete a számokon keresztül a jövő hétre: Jó úton haladsz, csak így tovább!

angyalokról - Angyalaid üzenete a számokon keresztül a jövő hétre: Jó úton haladsz, csak így tovább!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Angyalaid üzenete a számokon keresztül a jövő hétre: Jó úton haladsz, csak így tovább!
Facebook
0

Angyalaid üzenete a számokon keresztül a jövő hétre: Jó úton haladsz, csak így tovább!

egyéniséged2 - Angyalaid üzenete a számokon keresztül a jövő hétre: Jó úton haladsz, csak így tovább!

Angyalaink ismét a számok segítségével üzennek neked. Az 5 és a 7 kombinációi, pl. 577 vagy 575 – Visszaigazolás arra, hogy egy közelgő változással célhoz érünk, ami vagy fizikailag, vagy érzelmileg, vagy intellektuálisan, vagy mindhárom területen gazdagítani fog bennünket. Nemsokára látni fogjuk annak bizonyítékait, hogy az Angyalok jelen vannak életünkben és a körülöttünk élőkében. Ne ítéljük meg a változást negatívnak, vagy pozitívnak, mert minden változás egyszerűen az életáramlásainak természetes része. Lehet, hogy ez a változás egy imánkra érkező válasz, továbbra is tartsuk fenn önmagunkban a béke érzését.

A rád váró változások pozitívak. A változások most azért köszöntenek be az életedbe, hogy előre vigyenek téged. Az egó fél a változástól. Az egó úgy tekint a változásra, mint arra a pillanatra, amikor biztosan megindulunk a lejtőn. Ezért minden változástól fél, és minden változásról azt hiszi, hogy csak rossz lehet.

Az angyalok szerint a változás, a fejlődés az emberi élet természetes velejárója. Az angyalok szerint, ha csak hagynánk, hogy az Isteni energia áramlása sodorjon bennünket, az életünk folyamatos pozitív változásból állna.

Az egó nem lát előre, az egó csak a múltba néz, és a múlt fájdalmaiból és kudarcaiból akarja kielemezni a jövőt, ezért a jövőképe igencsak sötét, és félelmetes.

A lélek ezzel szemben csak a jelenben gondolkodik, és a jelen pillanatra koncentrál. A lélek jól tudja, hogy a jövő alapja a jelen és nem a múlt. Ha a jelenben megváltoztatsz valamit, azzal megváltoztatod a jövőt. A lelked és az angyalok pontosan tudják, hogy hogyan gyógyíthatod meg a jelenben a múlt sebeit úgy, hogy a jövőd valóban pozitív változások egymásutánjává váljon.
Ma kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek visszatérned a fejlődés, a gyógyulás és a pozitív változások isteni áramlásába. Kérd meg angyalaidat, hogy még több pozitív változással segítsenek neked az életed jobbá tételében.


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT