ETTŐL BIZTOSAN MEGDÖBBENSZ! ENNÉL SZÓKIMONDÓBB, AZ ARCODBA VÁGÓS HOROSZKÓPOT MÉG SOHA NEM OLVASTÁL! A KOS ÉS AZ OROSZLÁN A LEGNAGYOBB MEGLEPETÉS! MAGADRA ISMERSZ?

horoszkóp - ETTŐL BIZTOSAN MEGDÖBBENSZ! ENNÉL SZÓKIMONDÓBB, AZ ARCODBA VÁGÓS HOROSZKÓPOT MÉG SOHA NEM OLVASTÁL! A KOS ÉS AZ OROSZLÁN A LEGNAGYOBB MEGLEPETÉS! MAGADRA ISMERSZ?
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - ETTŐL BIZTOSAN MEGDÖBBENSZ! ENNÉL SZÓKIMONDÓBB, AZ ARCODBA VÁGÓS HOROSZKÓPOT MÉG SOHA NEM OLVASTÁL! A KOS ÉS AZ OROSZLÁN A LEGNAGYOBB MEGLEPETÉS! MAGADRA ISMERSZ?
Facebook
0

ETTŐL BIZTOSAN MEGDÖBBENSZ! ENNÉL SZÓKIMONDÓBB, AZ ARCODBA VÁGÓS HOROSZKÓPOT MÉG SOHA NEM OLVASTÁL! A KOS ÉS AZ OROSZLÁN A LEGNAGYOBB MEGLEPETÉS! MAGADRA ISMERSZ?

Kos

Jellemzően temperamentumos vagy és türelmetlen, jól tudod, hogy mit akarsz, bármin és bárkin átgázolsz, hogy elérd a célodat. A legtöbb embert köcsögnek tartod, nem fogadod meg mások tanácsait, igyekszel rápirítani másokra, csak ahhoz értesz, hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Fejjel mész a falnak.

Bika

Gyakorlatias vagy és kitartó, szokatlan dolgokkal hívod fel magadra a figyelmet, ami nem minden esetben jól sül el. Eredményeidet sokan irigylik, ám senki sem hiszi, hogy megdolgoztál értük. Annak ellenére, hogy sokat dolgozol, csak egy makacs baromnak tartanak.

Ikrek

Kimondottan intelligens lény vagy, hatalmas befolyásoló képességgel és szárnyaló fantáziával rendelkezel. Vannak jó gondolataid, de nem vagy képes őket megvalósítani. Jól tájékozott beszélgetőpartner vagy, de nincsenek komoly ismereteid semmiről. Meggyőződésed, hogy te vagy a főnyeremény, s túl sokat vársz vissza cserében a semmiért.

Rák

Kiváló szervezőkészséggel rendelkezel, de a kivitelezésnél már nem vagy ott, kimondott család centrikus, együtt érző és megértő lénynek tartod magad, fontosak számodra a gyerekek, családi összejövetelek és a szeretet. A konfliktushelyzeteket úgy kerülöd, hogy befogod a füledet.




Oroszlán

Kiskorod óta tudod, hogy mit akarsz, orruknál fogva vezeted a szüleidet, s már gyerekkorodban tudod, mivel akarsz majd foglalkozni. Mindent megteszel azért, hogy te legyél a legjobb, az sem zavar ha tisztességtelen. A vetélytársak eltiprása alaptulajdonság nálad,

Szűz

Reménytelenül földhözragadt vagy, logikus típus és utálod a rendezetlenséget, akadékoskodásoddal kiakasztod a barátaidat és munkatársaidat, a munkában viszont precíz vagy, másra nincs is igényed és lehetőséged mint jelentéktelen dolgokkal pepecselni.

Mérleg

Könnyen befolyásolható, művész típus vagy, aki képtelen megbirkózni a valósággal, csak nagyon kevesek kíváncsiak a véleményedre. Nyilvánosság előtt kerülöd a véleménynyilvánítást, nehezen hozol döntéseket, főnökként nevetséges leszel, semmi esélyed nincs a jó állásra és a meggazdagodásra.

Skorpió

Nem szereted a reflektorfényt, inkább a háttérből irányítod a dolgokat, azért van esélyed a csúcs közelébe jutni, mert nem vagy tekintettel másokra, nincsenek gátlásaid. senkinek sem engeded meg, hogy beleszóljon a dolgaidba.

Nyilas

Nagy eséllyel a jól hasznosítható gondolataid és fantáziád segítségével felülemelkedhetnél az anyagi dolgokon mert kellőképpen szorgalmas vagy és optimista, de mereven a szerencsédre hagyatkozol. Olyan kapcsolatra és munkahelyre vágysz ahol meg van a kellő mozgásszabadságod.

Bak

Az anyagi szükségleteidhez a legtöbb esetben munkával jutsz hozzá, csak nagyon ritkán bízod magadat a szerencsére, nem mersz kockázatot vállalni. A többiekkel szemben bizalmatlan vagy, nem igazán jók az emberi kapcsolataid.

Vízöntő

Álomvilágban élsz és csodálatra méltó a hiszékenységed, szinte folyamatosan igényled a szeretetet és a törődést. Hatalmas függetlenségi vágy szunnyad benned, s elvárod, hogy ezt mindenki tiszteletben tartsa.

Halak

Jellemzőek rád a hirtelen hangulatváltozások, lelkesedésedet és vidámságodat gyorsan felváltja a depresszió. A nálad erősebb akarattal rendelkező ismerőseid könnyen befolyásolnak. Nem könnyen nyílsz meg mások előtt, s ezért kiismerhetetlennek gondolod magad.

FORRÁS: http://nokert.info


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT