Angyali üzenet hétfőre: Tisztítsd a szívcsakrád!

Ma az angyalok arra bíztatnak, hogy tisztítsd meg a szívednél lévő energiaközpontodat, hiszen az életed fontos felismeréseihez elengedhetetlen az érzelmeid megértése és átélése. A szívcsakrád aktiválása és harmonizálása elképesztő tapasztalatokat fog hozni.

Doreen Virtue angyalkártya

Az elmúlt időszak változásai közepette valószínűleg Te is többször megtapasztaltad az elbizonytalanodás vagy a tanácstalanság állapotát. Az angyalok most arra hívják fel a figyelmed, hogy a felmerült kérdéseid megválaszolásához és a szükséges döntések meghozatalához a legfontosabb információk már rendelkezésedre állnak, méghozzá a szívedben. Az érzelmeid ugyanis a legjobb útbaigazító tábláid, mert mindig megmutatják, mi az, ami örömmel, boldogsággal, teljességgel tölt el, és mi az, ami félelmet, kétségeket vagy stresszt okoz Neked.

A szívcsakrádhoz a szerveid közül nem csak a szíved tartozik, de a tüdőd is, amely a szomorúság érzését tárolja. Minden valaha megélt szomorú pillanatod energetikai lenyomata ott van a tüdődben. Ma végezz el egy szívcsakra tisztító meditációt vagy gyakorlatot, hogy a szerveidhez kapcsolódó negatív érzések és a fájdalmas, rossz emlékek energetikai lenyomatai távozzanak. Emellett természetesen fontos az is, hogy jó érzésekkel töltődjön meg a szívtered. A közösségi videómegosztó csatornákon találhatsz vezetett meditációkat, de az alább gyakorlatot is elvégezheted:

Csukd be a szemed és figyeld a lélegzeted! Engedd el a stresszt és a feszültséget, és engedd, hogy ellazuljon a tested! Ha már kellőképpen ellazultál, képzeld el, hogy minden egyes belégzéssel zöld színű, ragyogó fény áramlik a szívcsakrádba (a mellkasodra), és ez a fény tisztítja és magas rezgésre emeli. Ugyanakkor a kilégzésekkel eltávoznak a negatív érzések és energiák, és érzed, ahogy minden egyes kifújással megkönnyebbülsz. Eleinte a kilégzésekkel távozó energiát sűrűnek és sötét színűnek fogod érzékelni, majd egyre lazább és világosabb lesz, majd végül a szíved energiatere megtisztul. Ha elérsz ehhez a ponthoz, kérd az angyalok segítségét ahhoz, hogy felébredjen benned a Feltétel Nélküli Szeretet érzése! Figyeld meg, ahogy a szívcsakrád középpontjában (amelyet egy szép, züld gömbként vagy egy szintén zöld, 12 szirmú lótuszvirágként érzékelsz) megjelenik a szeretet érzése, és ahogy minden sejted átadja ezt az érzést a mellette lévőnek, és pillanatok alatt több milliárd sejtedben van már jelen ez a csodás érzelem.

Ma az égi energiák a felemelkedést támogatják, kiváltképp nagy segyítséget nyújtanak a bölcsesség és a szellemi felismerések megéléséhez. A legnagyobb és egyben legerőteljesebb hatású “AHA-élmény” az lehet, ha ráltsz, hogy az életed mely területén szükséges változatnod. Sokan vannak tagadásban, sokan szabotálják a saját érzelmeiket azért, hogy ne kelljen továbblépni, változtatni, szakítani, felmondani vagy elengedni, vagy éppen felvállalni, kimondani. Fordulj ma a Felsőbb Éned kristálytisztán ragyogó tudatosságához, és kérd, hogy a legjobb úton-módon, a lehető legkíméletesebben érkezzen meg Hozzád a rálátás bölcsessége, a felismerés szabadsága és a cselekvés felszabadító öröme!

Szeretettel,

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner

Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL