Melyik számot választod? Ezt üzenik az angyalok!

Melyik számot választod? Ezt üzenik az angyalok!

Angyali számod a 741

Ha ezt az angyali számot választottad, az angyalok üzenete szerint számtalan csodás dolgot valósítottál meg az életedben, mégsem érzed magad szerencsésnek és elégedettnek. Több olyan eredményt is fel tudsz pedig mutatni, ami büszkeséggel tölthetne el. Ilyen a családod és az otthonod is. Ébredj rá, a legértékesebb dolgokat máris megvalósítottad, az angyalok megadták neked, amire igazán vágytál. Őrangyalod folyamatosan figyel, melletted áll és támogat téged. Bármikor kérheted a segítségét, ahogyan az arkangyalokét is, ha bánat, aggodalom, szorongás tölt el.

Angyali számod a 811

Ha ezt a számot választottad, az angyalok üzenete szerint választ kaptál a téged foglalkoztató kérdésre. Létezik tehát válasz, de azt magadban, belül találhatod csak meg. Bámulatos képesség birtokában vagy – és nem csak te, valójában mindenki –, ami nem más, mint az intuíciód. Félelemből mégis sokszor blokkolod, és nem figyelsz a belső hangokra, ezért hozol rossz döntéseket. Csupán gyakorlás kérdése, hogy ne elnyomd, hanem meghalld az intuíciód, vagyis az angyalod hangját, és az életedet olyanná formáld, amilyenné csak szeretnéd. Használd ezt a különleges erőt és képességet. Megéri.
Angyali számod a 319

Ha ezt az angyali számot választottad, akkor a célnak vagy tervnek, amit kitűztél, a megvalósulása, az eredménye kizárólag rajtad múlik, hiszen az a te kezedben van. Légy biztos magadban, az angyalok fényt és szeretetet küldenek ehhez. Bármit is szeretnél elérni, boldog és örömteli befejezés vár rád. Minél többször eszedbe jut, annál jobb, amikor ugyanis pozitívan, optimistán tekintesz a világra, az eredmény is pozitív lesz. Persze, sose felejts el legalább egy köszönetet mondani az angyaloknak a közbenjárásért.

FORRÁS: http://www.szorakozzonline.hu/2018/03/29/melyik-szamot-valasztod-ezt-uzenik-az-angyalok/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT