A Bolond, a Mágus és a Főpapnő: csak válassz 1 kártyát és megmondjuk a jövőd!

megmondjuk - A Bolond, a Mágus és a Főpapnő: csak válassz 1 kártyát és megmondjuk a jövőd!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - A Bolond, a Mágus és a Főpapnő: csak válassz 1 kártyát és megmondjuk a jövőd!
Facebook
0

A következő lapok az ősi Tarot kártyapakliból származnak, csupán modern köntösbe vannak bújtatva. Segítségükkel betekintést nyerhetsz a jelenedbe és abba, hogy mit tartogat számodra a jövő. Jelentésük mély és erőteljes.

Ha te is szeretnéd megtudni, hogy mire számíthatsz, válassz egyet a képen látható 3 kártya közül. Nem kell túlgondolnod a dolgot. Futtasd végig rajtuk a szemed és dönts amellett, amelyik a leginkább megszólít téged. Lehet, hogy olyan dolgokra is fény derülhet, amikre soha nem gondoltál volna.

1# A Bolond

Ha ezt a lapot választottad, akkor az az jelenti, hogy az életed komoly fordulatot fog venni. Akár tudatában vagy, akár nem, jelentős változás készülődik. Aktív a benned élő gyermek, önfeledt vagy, tele energiával, így bármilyen előtted álló akadályt könnyen veszel.

Ha belekezdesz egy régóta dédelgetett álmod megvalósításába, biztosan sikerrel fogsz járni, mert rendelkezel a kellő kreativitással, bátorsággal és eltökéltséggel. Csak a szívedre hallgass!
2# A Mágus

Elérted azt a szintet a személyiségfejlődésedben, hogy végre úgy élj, és azzal foglalkozz, amire mindig is vágytál. Megvan benned a kellő intelligencia és lelki erő, hogy kamatoztatni tudd a benned rejlő képességeket.

Harmóniában vagy önmagaddal és a környezeteddel. Már csak arra van szükség, hogy megtedd az első lépést az úton a legnagyobb célod felé.

3# A Főpapnő

Az életedben egy olyan szakaszhoz érkeztél, ahol kissé meginogtál lelkileg, de semmi gond. Fontos, hogy most befelé fordulj egy kis időre és megvizsgáld önmagad. Gondolkodj el azon, hogy mik az igazán fontos dolgok az életben.

Próbálj meg konkrétumokat megfogalmazni, ez segíteni fog téged abban, hogy megleld a helyes irányt. Figyeld meg, hogy milyen reakciókat mutatsz bizonyos helyzetekben és milyen érzelmek keletkeznek benned, így jobban meg fogod érteni önmagad és az egyensúlyvesztésed okát.

FORRÁS: tudasfaja.com


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT