8 jel, amely szerint erős boszorkány vérvonal leszármazottja vagy! Tapasztaltad már valamelyiket?

A ‘boszorkány’ kifejezés soha nem volt széles körben elfogadott. A nagyközönség még ma sem képes a sztereotipikus halloween-i boszorkány hegyes kalapján és bibircsókos orrán túllátni.

Bár a boszorkányoknak hajdanán el kellett bujdokolniuk abban a félelemben, hogy üldözik vagy megölik őket, ma már nem kell, hogy attól tartsanak, hogy felismerik őket. Mai napig léteznek olyan emberek, akiknek az ősei boszorkányok voltak és fogalmuk sincs arról, hogy valójában ők is öröklötten boszorkányok.

Ha te is észreveszel néhányat ezek közül a jelek közül, akkor nagy az esélye annak, hogy te is egy erős boszorkány vérvonal leszármazottja vagy!

1. A családod bűbájos történeteket és tündérmeséket mesélt neked

A boszorkányság óriási felelősséget igényel. A mesterség idősei mindig szerettek átadni a tudást olyan dolgokon keresztül, mint a mesék vagy történetek. Szókovácsok, akiknek a történetei mindig nagyon érdekesen hangzottak. Most már tudod, hogy miért.

2. Hasonló jegyeitek vannak a családban

Hasonló testi jegyeid vannak, mint a nagymamádnak? Függetlenül attól, hogy az egy szeplő, egy anyajegy, egy titokzatos heg, ha ugyanazokkal a boszorkányjegyekkel rendelkezel, mint a család idősebb tagjai, az egy biztos jele annak, hogy örökletesen boszorkány vagy. Különösen akkor, ha ennek a jegynek a jelentéséről még történeteket is mesélnek neked.

3. Mindig volt természetes gyógymód a bajokra

Hívd őket bájitaloknak, elixíreknek vagy balzsamoknak, ahogyan csak szeretnéd, de ezek valahogyan mindig működtek. Ismertél vagy ismersz valakit a családban, akinek mindig volt tökéletes gyógymódja a problémákra? Fogadok, hogy a hozzávalók is teljesen természetesek voltak!

4. A családod figyelmet szentel a Holdnak és a csillagoknak

Persze, néhányan felismerik, hogy egyes éjszakákon mikor van telihold. De mások, mint a családod azt is tudja, hogy ezek mikor fordulnak elő, melyik csillagjegyben és ez hogyan befolyásolja az életedet. Valószínűleg azt is tanították, hogy ez a szándékaid és az erők megnyilvánulására is behatással van.

5. A családod nagyon tiszteli a természetet

Akár emlékezetes történetek formájában, akár azáltal, hogy fizikailag is vittek, a csalásos mindig is hangsúlyozta a természet fontosságát. Bizonyára ezért szereted te is annyira!

6. A családod hajlamos furcsa dolgokat mondani

Mindenkinek van olyan családtagja, aki képes idegenszerű dolgokat beszélni, de a boszorkányok másak. Ők adják a legjobb tanácsokat a világon, de legtöbbször ki kell találnod, hogy mit jelentenek. Talán rejtvényeken keresztül akarják átadni a tudást, de ha megérted, amit akarnak, az megrázó élmény lesz.

7. Megtanították neked, hogy minden élőt tisztelni kell

Szereted az állatokat, de az embereket megszokni időbe telik? Azok a családtagok, akik megtanítottak rá, hogy az összes élőlényt tisztelni kell, mindig azt mondták, hogy ez így szokott lenni.

8. A családod zárkózottabb

A családod soha nem jár el társasági összejövetelekre. Ehelyett inkább egymás társaságát preferáljátok és arra törekedtek, hogy a ti körötök az igazi szeretet köre legyen.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT