ÚJ ENERGIA KAPU NYÍLIK! NAP-KAPU AKTIVÁLÁS!

Most van itt az ideje, hogy túllépjél minden önmagadat korlátozó elképzelésen. Az angyali energiák és a magasabb Én átvilágítja az életedet és új vezérlést hoz létre, amely segítségével teljesen új elképzeléssel látod meg magad és az életed. Most eljuthatsz életterved megvalósításához.

A Hold az oroszlánban egy hatalmas átjárót nyit április 24-én, ami óriási tisztulást és gyógyulást hoz az életünkben. Ezek az energiák meghozzák az új kezdetet.

Ez az emelés, ami most történik, a tudat egységének gyors spontán fejlődését hozza. Felismerhetjük az egységet, és megtapasztalhatjuk, ahogy az élet „megtörténik” rajtunk keresztül.

Ez egy fantasztikus lehetőség, egy újjászületés, új elképzelések a saját életünkről, és az igazság megtapasztalása az ÉN VAGYOK „jelen”lét-ben.

Ez a felemelő energia széthúzza a függönyt, hogy megláthassuk a valótlanságokat.

Koncentráljuk a szoláris rácsra, a szoláris energiára, mert felkészít minket egy hatalmas gyorsulásra még ebben a hónapban. A szívközpont (a fizikai szívcsakra) megújítja a kommunikációt a felsőbb szívcsakrával, ami elkezdi áttörni a fátylat a számunkra!

Többen megtapasztaltuk a „feltámadás” élményét különböző fizikai eseményeken keresztül. Emiatt nőtt az éberségünk, és felfigyeltünk különleges megoldási helyzetekre is.

Döntenünk és választanunk kellett sokunknak igen éles helyzetekben. Sokan felismertük, hogy tisztítanunk kell magunkat gondolatainkban, testünkben. El kell engednünk a félelmet, az aggodalmat, a kétségeket, hogy átjárhasson minket a magasabb tudatosság, ami segít megvalósítani a személyes küldetést.

A mai Nap-kapu energia egy mágnes, amit az előnyünkre használhatunk. Néhányan beleláthattunk, hogy milyen kölcsönhatások vannak a Szeretet, a Szolgálat megvalósítása, a magasabb és alacsonyabb én megvalósítása között a kristály tudatosság segítségével. Megtapasztaltuk a rezgés és tudatos gondolkodás kapcsolatát, az érzés és a szolgálat fontosságát.

Ez a nap nagy energiával indít minket a soron következő tudatszint megvalósításában. Magasabb szintek, és tiszta információs csatornák aktiválódnak.

A személyes változás, a tonális vonalakkal, a tudatkapukkal és a Földdel való dolgozás mindent meg fog változtatni. Elsősorban feléleszti az igaz felsőbb énnel való kapcsolatot.

Most egy hatalmas energia hullám van, ami ki kell használnunk! Remélem…. úgy gondolom….. és hiszem, hogy elértünk a lelki érettség egy olyan szintjére, hogy létre tudjuk hozni az új realitást, kilépve az eddigi bábszínházból.

A „feltámadás” sokunk számára most mély személyes tapasztalat. Vad és csodálatos gyakorlat az önmagunkkal való kapcsolat elmélyítésére.

Akkor előre és teremtsük újra többdimenziós Énünket. A mai energiahullám nagy lökést ad ehhez!

FORRÁS: http://adameon.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL