HOLNAP ESTE ( 2018.04.30-ÁN ) A TELIHOLD ÁLDÁSOS ÉS MÁGIKUS EREJE SEGÍT KÍVÁNSÁGAINK BETELJESÜLÉSÉBEN! OSZD MEG, KEDVELD, HOGY MA ÉJJEL AZ ÁLMAID ÉS KÍVÁNSÁGAID VALÓRA VÁLHASSANAK!

Az áprilisi Újhold a misztikus Skorpió jegyében köszönt ránk, ami kedvez a spirituális energiáknak, a varázslatoknak, a vizualizációnak és a teremtő meditációnak. Ezen a napon százszoros energiák segítenek bennünket az előrelépésben.

A nap számmisztikai szempontból 3-mas, ami munka, pénzügyi kapcsolatok, valamint a klasszikus párkapcsolatot jelöli.

Érdemes felülvizsgálni a munkánkhoz és pénzhez való viszonyunkat. Valamint párkapcsolatunk helyzetét, hasznos, a munka és párkapcsolat kérdését vizsgálni, melyik hogyan működik egymással és egymás nélkül. A saját életünkben, hogyan működik a két energia, ha munkánk van a párkapcsolatunk mindig jó? Vagy éppen azt, ha nincs párkapcsolatunk, akkor szárnyalunk-repkedünk a munka területén, mert minden energiát odacsoportosítunk? Ki-ki vizsgálja meg a maga életében ezt a kérdéskört.

Újítsd meg a párkapcsolatot és magánéletedet, valamint a munkához és pénzhez való kapcsolatodat vizsgáld meg…. Érdemes az álmainkat új köntösbe helyezni, reálisabb alapokra tenni, nem feltétlenül fellegekig szökő álmok a nyerők. Most ez a tavaszi újhold azt jelenti: hogy nézzük meg más szemszögből: az álmainkat, és vegyünk vissza egy csipetnyit belőle, maradjunk a realitás talaján… Halak uralkodó bolygója: Neptunusz, ezért fontos, hogy félreértések, túlzó álomvilágok ne vigyenek el, ne szálljunk el általuk. Ennek (ködös világ) transzformációjával, sokkal racionálisabb, normálisabb, boldogabb, tisztább életet tudunk élni. Nem egy megfoghatatlan mismásolós, várakozásokkal teli ürességet, hanem egy optimálisabb világot teremtve…..Az újhold mindezt támogatja.

Legyél bátor, ne félj attól, hogy valami értékes és fontos dolgot elveszítesz. Csak akkor kaphatsz új, jobb dolgokat, élményeket, ha készen állsz rá. Csukott (teli) kézbe nem lehet új dolgot fogni. Ha elengedtük régi sérelmeinket, szomorúságunkat, félelmeinket, akkor tiszta lappal, újra építkezhetünk. Új alapokat hozunk létre, felépítjük kívánságainkat. Ahhoz, hogy vágyaink teljesüljenek, jól kell tudni kívánni. Ugyanis van az a mondás, hogy

“Vigyázz, mit kívánsz, mert megvalósul!”


 

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL