Angyali üzenet hétfő éjszakára: Jó alkalom a belső egyensúly megteremtésére a telihold erejével!

2018.04.30. – Ma Zadkiel arkangyal üzenete arról szól, hogy teremtsd meg a belső egyensúlyodat! Ehhez a Skorpió Telihold elképesztő energiákat mozgósít, és ha ma jól használod ki a lehetőséget, nagyot emelkedsz.

A mostani, sok változást hozó időszak sokakat kibillentett az egyensúlyából. Bizonyára Te is tapasztaltad, hogy egyes napokon csak sodródtál az érzelmekkel és az eseményekkel, és ez nem mindig volt az a kellemes flow-élmény…

Nos, a mai Telihold és Zadkiel arkangyal támogatása olyan segítség, amit érdemes kihasználnod! Ugyanakkor ne felejtsd el, hogy minden változáshoz kell a Te saját energiád is! Ma a Nap fénye világítja meg az érzelmeket, így Neked is tanácsos sorra venni mindazt, ami most belül, a szíved mélyén zajlik!

Ahhoz, hogy megtalálhatsd az egyensúlyt, a vágyaidat és a külvilágból Rád vetülő elvárásokat kell összeegyeztetned. Ami a két oldal közti feszültségben van, az valójában a Te bensődben lévő ellentmondás. A Teliholdban rejlő energia ennek feloldásához nagy energiákat mozgósít, és lehetőséget ad a kiteljesedésre.

Most egyértelműen a kapcsolatok vannak a fókuszban, így ami kibillentett, nagy valószínűséggel a párkapcsolatodban, a családi kötelékeidben vagy a munkahelyi kapcsolódásaidban gyökerezik. Ahogy arról hétfőn már üzentek az angyalok, nem a harc vagy az egymásnak feszülés a megoldás. Most olyan utak tárulnak fel, amelyek senki részéről nem kívánnak túlzó kompromisszumot vagy megalkuvást. Most képes lehetsz arra, hogy jobban elfogadd mások nézőpontját, és ezzel a saját elvárásaidat is megváltoztasd.

A legnagyobb munka mégis az, ami Benned kell, hogy végbemenjen. Mert ismerned kell Önmagad, az érzéseidet, a motivációidat, a pillanatnyi, átsuhanó gondolataidat. Engedd hogy a Nap fénye megvilágítsa, a Hold ereje pedig a mélyből felhozza a valódi problémáidat! Ha mindvégig a harmónia és az egyensúly iránti törekvésed marad a figyelmed középpontjában, képes lehetsz elengedni az akadályozó mintáidat.

Mindemellett lehetőség szerint ma ne végezz neház fizikai munkát, és hagyj időt a feltöltődésre, pihenésre is!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL