Napi horoszkóp május 18. péntek – Szavak helyett válaszd a tetteket!

tetteket - Napi horoszkóp május 18. péntek – Szavak helyett válaszd a tetteket!

Ha ma van a születésnapod: Idén komoly szakmai ajánlatokkal keresnek meg. Néhányan közületek úgy döntenek, hogy saját vállalkozásba kezdenek, míg mások valószínűleg fizetésemelésben és előléptetésben részesülnek. Használd fel ügyesen az éleslátásodat, még akkor is, ha ezt nem osztod meg másokkal.

Ha egyedülálló vagy, akkor nagyon szeszélyes embereket vonzhatsz magadhoz. Bár az ilyen kötelék is lehet szórakoztató, győződj meg róla, hogy hosszú távon is kielégítőnek találod-e. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kettőtöknek nagy kalandokban lesz része. Ne aggódj, ha a kedvesed egy kicsit visszahúzódóbb fajta, ez változni fog.

Kos

Az energiádat barátságokra vagy hosszú távú célok elérésére összpontosítod. Úgy érzed, hogy minden a megfelelő kerékvágásban halad. Ne veszítsd el az elhivatottságodat és engedd, hogy a  fejedben élő forgatókönyv valósággá váljon.

Bika

Számos változást tapasztalsz meg most magad körül. Lehet, hogy nem vagy teljesen biztos magadban és a választásaidban, legalábbis ebben a pillanatban. A képességed, hogy magad mögött hagyd a múltat, sok erővel tölt fel.

Ikrek

Erősen elgondolkozol rajta, hogy mi lenne a legjobb megoldás ahhoz, hogy egy személyes helyzet jól működjön. Próbáld meg egy kicsit távolabbról szemlélni a dolgot és megtalálhatod a megoldást, ami mindenki számára megfelelő lesz, aki benne vagy az ügyben. Egy barátod olyan megjegyzéssel szolgálhat, ami még inkább kitisztítja a képet.

Rák

Egy partnered szerepet játszhat abban, ami most fel fog bukkanni az életedben. Próbáld meg egy kicsit megkurtítani a tennivalóid listáját és hagyd, hogy valaki segítsen elvégezni néhány dolgot. Vegyél egy jó kis délutáni pihenőt és meglátod, hogy mennyivel jobban fogod érezni magad utána.

Oroszlán

Úgy tűnik, hogy most mások kezében van a gyeplő, miközben te alig tudsz még csak szóhoz is jutni. Az, hogy hogyan kezelsz egy személyes ügyet, erősen rányomhatja a bélyegét arra, hogy hogyan érzed magad, sőt a másik személy hangulatára is. Egy gyermek vagy egy új szerelem sokkal távolabb kerül tőled, mint szeretnéd, és ez felbosszant.

Szűz

Könnyedén képes leszel változtatni, ha szükséges. Egy partner vagy közeli munkatárs csetepatét rendez, és sajnos nem tudod magad függetleníteni tőle. Próbálj nem megfeszülni, relaxálj egy kicsit és hamarosan tisztábban fogsz tudni gondolkodni.

Mérleg

A játékosságod a felszínre tör, de ezt nem mindenki fogja értékelni. Légy érzékenyebb a körülötted lévőkre. Egy szeretett személy robbanhat, ha nem vagy elég óvatos. Válogasd meg a szavaidat.

Skorpió

Úgy érzed, hogy egy személyes ügy kicsúszik a kezeid közül és egyáltalán nem tudod uralni a helyzetet. Bár lehet, hogy nem osztod mega részleteket másokkal, mégis látják, hogy mi zajlik benned. Sok feszültség halmozódik fel, így jobb, ha sétálsz egy nagyot vagy megpróbálod egyéb módon levezetni.

Nyilas

Ami kezdetben nehéznek tűnhet, sokkal könnyebbé fog válni, ha hajlandó vagy segítséget kérni. Ne aggódj, sokan megteszik ezt, ezért ne engedd, hogy a büszkeséged az utadba álljon. Egy gyermek vagy más szeretett személy nagyszerű meglepetéssel fog szolgálni.

Bak

Talán most még nem vagy képes foglalkozni egy személyes üggyel. A humorérzéked segítségével új útra fogsz lépni, ami meglehetősen váratlan lesz. Egy otthoni ügy miatt zűrzavar fog kialakulni, de próbáld meg ellenőrzésed alatt tartani a dolgot.

Vízöntő

Próbálj meg spontán lenni. Gyakran próbálkozol az önfegyelemmel, de most az lenne a legjobb, ha csak a pillanatnak élnél. Egy váratlan meglepetés erőteljes reakciót fog kiváltani belőled, még talán te magad is elképedsz azon, hogy mennyire.

Halak

Légy sokkal érzékenyebb és egyértelműbb egy szeretett személlyel. Lehet, hogy a sorok között kell majd olvasnod ahhoz, hogy jobban megérts egy problémát. Miután kitisztult a kép, sokkal könnyebben lesz megtalálnia megoldást is.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL