Ez a 3 csillagjegy a legérzékenyebb! Vigyázz, hogy bánsz velük!

Van, aki elsírja magát egy kóborkutya láttán, mások pedig csak úgy elsétálnak mellette, sőt még akár gyűlölködve is beszélnek róla. Minden embernek más a lelki beállítottsága, vannak akik érzékenyebbek egy kicsit, mint a többiek.

Nézzük, melyik az a 3 csillagjegy, amely a legérzékenyebb!

Ikrek

Szelíd és ragaszkodó. Nem túl magabiztos, több időre van szüksége, míg meghoz egy döntést, ezért kissé határozatlannak tűnhet. Tisztában van vele, hogy mérlegelnie kell, mielőtt döntene. Nagyon ki tud borulni, ha rosszul döntött, és emiatt nem úgy sikerülnek a dolgok, mint ahogy azt elképzelte. Általában túlterhelt, és stresszes.

Rák

Nagyon érzékenyek, és érzelmesek. Szinte minden romantikus filmen képesek sírni, de ettől csak megkönnyebbülnek, nem lesznek rosszkedvűek. Nagyon intuitívak, könnyen átveszik más emberek hangulatát. Néha a megérzéseik segítségükre is van, könnyebben tudnak boldogulni bizonyos helyzetekben. Mindent szívvel-lélekkel csinálnak, nagyon szentimentálisak.

Szűz

Óvatosak, mindig szeretik tudni, hogy mi történik körülöttük, és előre felkészülnek a történésekre. Nagyon fejlettek az érzékszerveik, minden illatra, szagra, hangra különösen érzékenyek. Kritikusak önmagukkal szemben, ezért egy kicsit maximalisták is. Ha szerelmesek lesznek, nagyon odaadóak, és önfeláldozóak.

FORRÁS: https://www.tudasfaja.com/ez-a-3-csillagjegy-a-legerzekenyebb-vigyazz-hogy-bansz-veluk/

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL