Mit látsz meg először ezen a képen? Válaszod sokat felfed az életutaddal kapcsolatban!

letutaddal - Mit látsz meg először ezen a képen? Válaszod sokat felfed az életutaddal kapcsolatban!

Mit látsz meg először ezen a képen? Válaszod sokat felfed az életutaddal kapcsolatban!

1.  A kutyát

Ha először a kutyát láttad meg, akkor a szemed ki van élezve a részletekre. A kutya a hűséget, a békét, a relaxációt szimbolizálja, és ha először őt vetted észre, akkor ezeket mind nagyra értékeled. Abban az emberben pedig főként, akit párodnak szeretnél tudni.

Valószínűleg erős belső békét érzel, amely az évek során kifejlődött személyes növekedésed eredménye. Miután megtapasztaltad az élet sokszínű örömeit, már csak arra vágysz, hogy egy meleg, békés otthont alakíthass ki egy olyan emberrel, akivel mindenben megértitek és támogatjátok egymást.

Fontos, hogy mindig emlékezz arra, miközben ezt a csodálatos társat keresd, vagy éppen már meg is találtad, hogy mindaz a jó tulajdonság és szeretet benned is meg kell, hogy legyen. Önmagad szeretete a legfontosabb. Ha képes vagy teljes szívedből szeretni és elfogadni magad, utána képes leszel a társadat is úgy szeretni, hogy soha nem lesz sem benned kétely iránta, sem benne kétely irántad. Ez a tökéletes párkapcsolat alapja.

2. Az arcot

Ha először az arcot láttad meg a képen, akkor az azt jelenti, hogy az elméd legtöbbször a nagy egészet szokta vizsgálni. Tudod, hogy hol tartasz, mik a céljaid és mit szeretnél elérni az életben. Valószínűleg feddhetetlen és megbízható vagy. Amikor elkötelezed magad valaminek az irányába, akkor mindig képes vagy a legjobb kimenetelt látni. Az iskola, a karrier, a családdal kapcsolatos teendőkben is helytállsz. Viszont nagyon fontos számodra, hogy olyannal foglalkozz, ami érdekel, hiszen ellenkező esetben könnyen elveszted a motivációdat.

Bár sokat elértél már az életben, mégis érzed, hogy van ott számodra valami. Valami nagyobb, mélyebb és fontosabb dolog, amire csak ezután fog fény derülni.

Tölts időt meditációval, foglalkozz magaddal, kapcsolódj a természethez és csendesedj el, hogy meghalld, amit a szíved akar mondani neked. Ha úgy érzed, hogy a szíved kellőképpen megnyílt, akkor tudni fogod, hogy mi az, amit valóban keresel, ami hosszú időre, magasabb szinten is elégedettséggel fog eltölteni.

FORRÁS: http://www.szorakozzonline.hu/2018/05/16/mit-latsz-meg-eloszor-ezen-a-kepen-valaszod-sokat-felfed-az-eletutaddal-kapcsolatban/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL