Univerzum üzenete a mai napra: Bízd az érzéseidre és az álmaidra karriered irányítását.

Az angyalok ezt a kártyát azért küldték, hogy megerősítsék: az érzéseid megbízható útmutatót jelentenek, miközben egészséges változásokra törekszel az életedben. Álmaid és vágyaid jelentik az életcélod kulcsát, mivel a lelked szólít meg téged az érzések nyelvén. Ha elégedetlen vagy bármely helyzetben, bízz ezekben az érzésekben. Ha például izgatottá tesz a lehetőség, hogy visszaülj az iskolapadba, vagy megnyisd a saját üzletedet, bízz ezekben az érzésekben. Ha a megérzéseid figyelmeztetnek az életed egy bizonyos szereplőjével kapcsolatban, bízz ezekben az érzésekben.

Az első lépés az, hogy vedd észre az érzéseidet. Ezt úgy teheted meg, ha teremtesz magadnak egy kis nyugodt egyedüllétet, amikor beszélgethetsz magaddal. Tégy fel magadnak olyan kérdéseket, mint “Mit akarok igazán?” és “Mi a legjobb az életcélomhoz?”, majd vedd észre a válaszul érkező fizikai érzeteket és érzéseket.

Érzéseid a számodra nyújtott égi útmutatás fizikai megtestesülései. Bízz érvényességükben még akkor is, ha nem érted, vagy bizonytalan vagy a jelentésüket illetően.


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL