Dönts egy kártya mellett és megtudhatod, hogy mit rejt számodra!

kártya - Dönts egy kártya mellett és megtudhatod, hogy mit rejt számodra!

Nézd meg ezt a 6 kártyát és válaszd ki a kedvencedet. Hallgass a szívedre és akkor biztosan a legmegfelelőbb mellett döntesz majd. Gondold át alaposan döntésedet, hiszen mindegyik kártya komoly üzenetet rejt.

Válassz egy kártyát és nézd meg milyen üzenetet rejt!

1. A remény kártyája

Nem számítanak a nehéz, embert próbáló körülmények, amikor tudod, hogy mit akarsz. Néha azt érzed, hogy az egész világegyetem összefogott ellened. Mindig minden eszközt be kell vessél annak érdekében, hogy az álmaidat elérd. Sok jót átéltél már, de a legjobb még nem érkezett el számodra. Ne feledd soha, hogy azok, akik bátran harcolnak céljaikért, vágyaikért és bíznak az élet nagylelkűségében, sokkal teljesebb életet élhetnek azoknál, akik ezt másképp gondolják.  Menj előre és hamarosan látni fogod, hogy a jelen harcai, csatái meghozzák az eredményt.

2. A szeretet kártyája

A  szeretet az az igazi erő, amely mozgatja a világot és megnyitja a kapukat azokon a helyeken is, ahol korábban csak a falak álltak. Nagy szíved van, örömet okoz, ha szerethetsz, ha gondoskodhatsz valakiről. Mindez elégedettséggel tölt el.  A szeretet, az akarat, a kitartás és az odaadás az, ami mozgat téged minden egyes nap. Jó úton jársz álmaid elérésében és látni fogod, hogyha tiszta szívvel élsz, annak csakis jó dolog lehet a vége.

3. Az erő kártyája

Óriási erő lakozik benned és minden alkalommal, amikor azt mondják neked valamire, hogy „nem”, téged csak még nagyobb küzdelemre késztet. Ha hiszel valamiben, foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá és harcolsz érte a végsőkig. Soha nem hagyod abba az előre haladást, a céljaidért megállás nélkül hajtasz, óriási sebességgel mész előre az utadon. Hidd el, hogy a kis lépéseknek is meg van az ereje, néha sokkal többre is mehetsz vele.  Bármi is történik, soha ne veszítsd el a hitedet, a magabiztosságodat és mindazt, amit el tudtál eddig érni. Mert ez a te fő mozgatóerőd.

4. A jóság kártyája

Számodra minden cselekedet olyan, mint egy mag. Ez a mag szép lassan, fejlődik, erősödik és valamikor a jövőben majd gyümölcsöt is terem. Győződj meg róla, hogy minden vetőmag, amelyet elteszel, a szeretet és a jóság magva legyen, hogy gyümölcsük édes legyen és örömet, jólétet nyújthasson az életben. Néha mások tettei megváltoztathatják a hangulatot, a kedvedet, de ne felejtsd el soha, hogy a legfontosabb és egyben az egyik legnehezebb dolog is békésnek maradni, még a legerősebb vihar közepette is.

5. A gondolkodás kártyája

Gondolataid nagyon erősek és építhetsz rájuk sok mindent, ami az életedben fontos. Szeretnéd, ha öröm és jólét jellemezné az életedet. A nagyszerű ötleteid magabiztossá tesznek. Nem félsz igazán merész álmokért is megdolgozni. A gondolataidat logikus tettek is követik. Addig, amíg szívvel-lélekkel hiszel valamiben, úgy érzed érdemes energiát fektetni bele és nagy lelkesedéssel állsz neki mindennek, ami érdekel.

6. Az álmok kártyája

Hiszel az álmaidban. Életed tele van célokkal és vágyakozással. Az álmodozás mindig nagyszerű eredmény kezdetét jelenti, hiszen semmit sem építesz anélkül, hogy előtte elképzelnéd azt. A sikered receptje, hogy szükséged van ugyanúgy az álmokra és a munkára is. Így tudsz igazán hinni magadban. Minden egyes nap elhatározod, hogy aznap is a legtöbbet hozod ki magadból. Nagyon jó ember vagy.  Azért amit élénken elképzeltél, amire vágysz, kemény megdolgozol és építgeted azt. Megérdemled, hogy hamarosan az életedben meg is valósuljon ez az álom. Most jött el a te a pillanatod.


FORRÁS: http://fejezet.com/donts-egy-kartya-mellett-es-megtudhatod-hogy-mit-rejt-szamodra-85998


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL