Ezzel a technikával megtapasztalhatod az Univerzum spirituális energiáját!

Tapasztaljuk meg az Univerzum, a spirituális lények teremtő energiáit, amely egy olyan szintre emel bennünket, ahol elménk, lelkünk és testünk is a teljes szabadság pompáját élvezheti, érezheti. Ezek az energiák abban is segítenek, hogy elérjük, megvalósítsuk álmainkat.

A homlokunk alsó részénél, a szemöldökünk között elhelyezkedő Harmadik Szemünkön keresztül olyan dolgok meglátására vagyunk képesek, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy léteznek. Csak el kell képzelnünk, hogy mire vágyunk, és azok formát öltenek a fejünkben, a képzeletvilágunkban, ahol mi vagyunk az úr, ahol mindent mi irányítunk. És idővel ezekből a képzeletbeli képekből valóság válhat.

Azonban ha felüti fejét a félelem, vagy az idegesség, a kapcsolat köztünk és a Harmadik Szem által közvetített világ között megszakad. Azt kell elérni, hogy ez különleges kötelék ne szakadjon meg egykönnyen, vagy ha ez meg is történik, lehessen gyorsan visszaállítani ezt a spirituális állapotot. A következő, 3 lépésből álló módszer ebben segít. Íme!
1. Feküdjünk hanyatt a sötétben

Koncentráljunk a körülöttünk lévő energiákra, a saját auránkra, amely körbevesz. Ezáltal sikerül kapcsolatot teremtenünk a lényünk metafizikai részével. Ha gondot okoz ez az energia megtalálása, akkor az ujjainkat lassan tárjuk szét, majd csukjuk össze, hogy ezáltal magunk felé irányítsuk az energiaáramlásokat. Mikor érezzük, hogy melegség árasztja el a testünket, akkor már jó úton járunk az energia bevonzását tekintően.

2. Vizualizáljuk a minket körülvevő energiamezőt

Összpontosítsunk a halántékunkra, és igyekezzünk erre a pontra irányítani az energiánkat. Minél több időt tudunk ebben az állapotban maradni, annál jobban tudjuk majd a későbbiekben az életünket irányítani.

3. Mozgassuk meg a testünket érő energiákat

Aktivizáljuk az energiáinkat, játszunk velük, élvezzünk, hogy feltöltenek, hogy boldogságot, erőt adnak, mert ha energiával teli életet élünk, akkor minden egyes percét élvezni fogjuk az életnek.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL