8 különbség az őszinte és hamis emberek között. A harmadikon te is meg fogsz lepődni!

karma4 - 8 különbség az őszinte és hamis emberek között. A harmadikon te is meg fogsz lepődni!

Vannak olyan emberek, akiknek a lételemük a füllentés, valósággal imádnak mindig egy-egy kicsit hozzátenni a dolgokhoz. Ez, nagyon zavaró lehet azok számára, akik mindig őszinték.

“Van, aki úgy is tud mosolyogni, hogy a mosolya nem igazi”-William Shakespeare.
Egészen biztosan te is találkoztál már olyan személlyel, aki elsőre nagyon kedves, és aranyos vagy, azonban később kimutatta a foga fehérjét.

1.Hogy érzed magad? – gondold meg, mit válaszolsz

A jóindulatú embereket mindig érdekli, hogy ismerőseik, barátaik hogyan érzik magukat. Segítségükre sietnek bármilyen probléma is adódjon. A rosszindulatú, hamis emberek mindig rosszakat mondanak az illető háta mögött, nem vezérli őket a segítőkészség, de a szemébe viszont mindig mosolyognak.

2.A saját dolgával törődik/mások kedve szerit tesz mindent

Az őszinte emberek igyekeznek mindig jók lenni, és jót tenni. Nem azért tesznek jót, mert azt valaki elvárja, hanem mert ők ilyenek, őszintén, és jól élik az életüket. Az érzéseikre hallgatnak. A hamis ember mindig kiszámítja viselkedését, érdekből cselekszik.

 

3.Szemedben/a hátad mögött

Az őszinte ember mindig a szemedbe mondja a véleményét, a hamis ember csak a hátad mögött meri elmondani, hogy mit is gondol igazából. Másokkal kibeszél téged, de neked nem mondja el soha, hogy mit gondol rólad.

4.Szerény/arrogáns

Az őszinte ember soha nem kérkedik az elért eredményeivel, szerényen, magában értékeli a dolgokat, kiegyensúlyozott. A hamis ember állandóan henceg, büszkélkedik, és kívülről várja az elismerő szavakat. Ha nem kapja meg ezeket, akkor megsértődik az ismerőseire.

5.Törődik a többiekkel/Nem foglalkozik másokkal

Az őszinte ember, ha sikereket ért el, megköszöni másoknak a támogatást. A nem őszinte ember sikerei után úgy tesz, mintha csak a saját érdeme lenne a dolog, nem hajlandó másoknak kinyilvánítani köszönetét.

6.Becsületesség/hazugság

Az őszinte ember természetesen fogadja a bókokat, és a kritikát is, nem kérkedik, vagy nem duzzog. A hamis ember többé csak a bókoknak örül, ha olyan véleményt mondasz, ami nem tetszik neki, többé nem áll szóba veled.

7.Bízhatsz benne, hogy mindig melletted lesz

Az őszinte emberek mindig melletted lesznek, attól függetlenül, hogy milyen hibát követsz el. A hamis emberek cserben hagynak, ha hibázol, vagy nem viselkedsz megfelelően.

8. Tettek/szavak

Az őszinte emberek nem csak ígérgetnek, hanem cselekszenek is. A hamis emberek olyan dolgokat ígérgetnek, melyeket soha nem fognak betartani.

FODDÁS: tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL