Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Ez a szimbólum segítségedre lehet mindabban amire életedben vágysz!

Kedves Olvasóim,

Ma a végtelen angyali energiáról szeretnék beszélni nektek, amely mindannyiunk számára rendelkezésre áll. Az angyalok mindig készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk, és elkísérjenek minket az életünk minden területén.

Az angyali energia olyan erő, amely áthatja a világegyetemet, és segít nekünk abban, hogy megtaláljuk az utat az életünkben. Az angyalok mindig jelen vannak, hogy segítsenek nekünk, és hogy támogassanak bennünket a nehéz időkben is.

Az angyali energia segít nekünk abban, hogy megtaláljuk a belső békénket, és hogy kapcsolatba lépjünk a lelkünk mélyebb részeivel. Az angyalok olyan energiákat hordoznak, mint a szeretet, az irgalom, a megbocsátás és a tiszta energia, amelyek mind segítenek nekünk abban, hogy a legjobb életet éljük.

Az angyalok mindig készek arra, hogy segítsenek nekünk, és hogy megvédjenek minket. Az angyali energia segít nekünk abban, hogy kapcsolatba lépjünk az égi erőkkel, és hogy hozzáférjünk a magasabb tudatosságunkhoz.

Az angyalok mindig arra buzdítanak minket, hogy nyitottak legyünk az új lehetőségekre, és hogy merjünk álmodni nagyot. Az angyali energia segít nekünk abban, hogy elengedjük az általunk hordozott terheket, és hogy megtaláljuk a belső békénket és harmóniánkat.

Az angyali energia mindig velünk van, és segít nekünk abban, hogy megtaláljuk a boldogságot és a teljességet az életünkben. Az angyalok olyan égi segítők, akik mindig készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk az életünk minden területén.

Ha szeretnéd megtapasztalni az angyali energiát, akkor csak nyitottan kell fogadnod őket az életedbe. Az angyalok mindig jelen vannak, és csak arra várnak, hogy segítsenek neked. Ha bármilyen kérdésed vagy kérése van, akkor csak hívd őket segítségül, és ők mindig ott lesznek melletted.

Remélem, hogy ez a cikk segített neked abban, hogy jobban megértsd az angyali energiát, és hogy közelebb kerülj az égi segítők világához.


Az ókori időkben a végtelen energia szimbólumát az emberek úgy használták, mint védelmező jelet. Univerzális szerencsehozó jelképe a védelemnek, a jel még a mezopotámiai műalkotásokon előfordul a Mudrában is. Az angyali védelemnek szimbóluma, amik a végtelen jelképén alapszanak, magába foglalják az Univerzum végtelen energiáját és az Isteni csodatévő energiákat, amelyeket arra használtak, hogy megvédjék magukat a negatív hatásoktól, a betegségetktől és a szegénységtől.

Fogadd szeretettel, add tovább a védelmező szimbólumot, és higgy benne hogy működik!

Ha hiszel a Segítő Energiák erejében, abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak a segítő szándékú angyalaink, akkor oszd meg ezt a képet!


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK