Bökj rá az egyik ajtóra, és tudd meg, hogy mi hiányzik a boldogságodhoz!

Vess egy pillantást az alábbi ajtókra, majd gyorsan döntsd el, hogy első benyomásod szerint melyik a legszimpatikusabb. Melyik az az ajtó, amelyiket szívesen kinyitnád és átmennél rajta? Válaszodból megtudhatod, hogy mi hiányzik az életedből ahhoz, hogy igazán boldog legyél!

Ha a kék ajtót választottad

Te egy igazán nagylelkű ember vagy, mindig készen állsz arra, hogy mások segítségére siess. Sikereid a kapcsolataidtól függnek, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy kivel milyen viszonyt ápolsz. Kapcsolataid elsősorban mély bizalomra épülnek, ha valaki megbánt, akkor a csalódást nagyon nehezen tudod kiheverni.

Egy olyan mély belső erővel rendelkezel, ami nagyon kevés személynek adatott meg. Szereted a csendet, a konfliktusokat, ha csak lehet, kerülöd inkább. Hajlamos vagy arra, hogy egy álarc mögé rejtőzz, nem szívesen mutatod ki a gyengeségeidet. A boldogságot a saját lelkedben fogod megtalálni, ezt te is nagyon jól tudod.

Ha a lila ajtót választod

Fontos számodra a hírnév és a hatalom. Nagyon erős karakterű, határozott személyiség vagy, szeretsz minden pillanatot az irányításod alatt tartani. Elsőre félelmetes lehetsz az idegen számára határozottságod miatt, viszont, ha közelebbről megismernek, rájönnek, hogy mekkora szíved van.

Nagyon figyelsz a részletekre, mindig bízol a jó erejében. A nehézségek nem tántorítanak el, tudod, hogy minden csak elhatározás és kitartás kérdése. A belső erő az, ami nagyon fontos ahhoz, hogy igazán boldog lehess.

Ha a piros ajtót választod

Az álmaidat soha nem adod fel, keményen megharcolsz értük. Fontos számodra a természetközeliség, pozitív kisugárzású, mosolygós ember vagy. Mindig nagyon jó döntéseket hozol, éppen ezért szeretteid gyakran kérik ki a véleményed.

Néha túl sok áldozatot hozol másokért, ezért lelkileg könnyen elfáradsz, de mindig tudod, hogy hogyan kell feltöltekezned. Vigyázz, ne hanyagold el magad, ne mindig mások problémáit helyezd előtérbe.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL