Mit jelentenek az álmainkban megjelenő számok?

Az álmainkban megjelenő számoknak fontos szerepe van, mindegyiknek megvan a maga jelentése. A számok szimbólumok, melyek a kollektív tudattalan energiáját képviselik.

A számok többféle formában tűnhetnek fel az álmainkban:

  • önállóan

  • állandóan ismétlődve

  • számsor formájában

  • tárgyakon

Utalhatnak az életkorunkra, a házszámunkra, egy közelgő jelentős eseményre. Minden megjelenő számnak személyes jelentősége van, a saját életünkre vonatkoztatva kell vizsgálnunk őket. Az álmaink megfejtésénél hallgassunk a belső bölcsességünkre, az intuíciónkra.

A 0 A KEZDET ÉS A LEZÁRÁS

A nulla egy kör, mely az életet szimbolizálja. Azt, ahogyan az élet elindul, majd visszatér a forráshoz. Ha a 0 jelenik meg az álmaidban, akkor utalhat arra, hogy valamilyen esemény állandóan ismétlődik az életedben, és nem azt tudod lezárni. Jelentheti még azt is, hogy teljességre, harmóniára vágysz.

AZ 1-ES A TEREMTŐ ERŐ, A TETTVÁGY, AZ EGÓ

Az 1-es szám megjelenése az álmokban utalhat arra, hogy autonómiára vagyis önállóságra vágysz. Szeretnéd a magad útját járni, a saját döntéseidet meghozni. Arra is utalhat, hogy nyerő szériában vagy, érdemes a téged foglalkoztató dolgokba, üzleti lehetőségbe belevágni, kreatívnak lenni. Ha az 1-es egy családi, párkapcsolati történetbe beágyazva jelenik meg, akkor figyelj oda arra, hogy ne legyél önző, törődj többet a szeretteiddel.

A 2-ES AZ EGYENSÚLY, A BEFOGADÁS, A NŐISÉG

Ha 2-es számot látsz az álmaidban, az jelentheti azt, hogy új kapcsolat, eljegyzés, házasság jelenik meg hamarosan az életedben. Légy türelmes, bízz az Univerzumban, hamarosan valóra válnak a kéréseid. Utalhat arra is, hogy állj két lábbal a földön, vállalj személyes felelősséget az életedért.

A 3-AS A TEST-LÉLEK-SZELLEM EGYSÉGE, A NÖVEKEDÉS, AZ ÖNFEJLESZTÉS

A 3-as arra utal, hogy ne félj a kihívásoktól, fejleszd magad és valósítsd meg a vágyaidat. Kerülj egységbe önmagaddal, ne csak a testedre vagy csak az elmédre figyelj. Hozd összhangba a testedet, a lelkedet, a szellemedet.

A 4-ES A SZORGALOM, STABILITÁS, ERŐ

A 4-es azt üzeni, higgy magadban jobban. A kemény munka elhozza a sikert. Legyél kicsit rugalmasabb, ne görcsösen ragaszkodj a dolgokhoz, hanem bíz a sikerben.

AZ 5-ÖS AZ ENERGIA, SZABADSÁG, KALAND

Az 5-ös azt jelezheti, hogy szeretnél kitörni a régi korlátaid közül, valami újat felfedezni. Szabadságra vágysz, új kihívásokra, utazásra.

A 6-OS A STABILITÁS, A CSALÁD, AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS

A 6-os azt üzeni, hogy szerelemre, családra, gyermekekre, stabilitásra vágysz. Fontosak számodra az anyagiak, olykor görcsösen ragaszkodsz ehhez, ezt el kell engedned ahhoz, hogy harmóniára találj. Mutasd ki jobban az érzéseidet, légy megbocsátó másokkal.

A 7-ES A LELKI NÖVEKEDÉS, AZ AKADÁLYOK LEKÜZDÉSE

Ha 7-es számot látsz álmodban, akkor figyelj jobban a belső hangodra, a megérzéseidre. Törődj többet a lelkeddel, meditálj. Ne félj az akadályoktól, mert mindenből tanulhatsz, tudd, hogy minden akadály legyőzhető.

A 8-AS AZ ENERGIA, SZEXUALITÁS, A BŐSÉG

A siker, a bőség úton van feléd. Soha ne élj vissza a hatalmaddal, becsüld meg a környezetedben lévő embereket. A 8-as arra is utal, hogy dúlnak benned a szexuális energiák, esetleg szeretnéd valamilyen elfojtott vágyadat megélni.

 

A 9-ES A SPIRITUALITÁS, A SZOLGÁLAT

A 9-es azt üzeni, hogy ne félj attól, mit hoz a jövő, minden kapcsolatod, ami már nem szolgálja a fejlődésed, hamarosan véget ér. Kövesd a megérzéseidet és élj úgy, hogy példát mutatsz másoknak.

Ha kétjegyű számokat vagy több számból álló számsorokat látsz az álmaidban, akkor mindig vizsgáld meg az összes szám jelentését és az egymáshoz kötődő viszonyát.

Az egyforma számjegyből álló számok az adott üzenet hangsúlyosságát jelzik. Például a 11, 111, 1111 arra utal, hogy minden és mindenki egy. Ne legyél egoista, tekints szeretettel az embertársaidra. A 22, 222,2222 azt üzeni, hogy még több célra és felelősségvállalásra van szükség.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL