Ki az őrangyalod? Válassz egy angyalszárnyat!

Az első angyalszárny Raphael arkangyalé

Rafael arkangyal az egyik legcsodásabb angyali lény. Megóv, védelmez a gonosztól, a kísértésektől. Még a legkegyetlenebb betegséget is nyom nélkül tünteti el, csak kérned kell a segítségét. Nem csak a fizikai test gyógyítója, a lélek védelmezője is egyben. Feloldja benned a szorongást, a félelmet, helyébe csodás angyali fénnyel és melegséggel tölt fel a szíved. Támogatásával erősítheted a párkapcsolatodat, fellobbanthatod a már kihunyt szerelmet. Amikor kapcsolatba lépnél vele, érdemes levendulát használnod, de gyújthatsz zöld vagy sárga gyertyát is.

A második angyalszárny Mihály arkangyalé

Mihály arkangyal a legfőbb angyal az angyali hierarchiában, aki mindenkor az igazságért küzd. Ha igazságtalanul bántott meg valaki, vagy úgy érzed, elpártolt tőled a szerencse, szólítsd Mihályt, és ő a segítségedre siet. Kardjával elszakítja a mérgező kapcsolatokat, hogy megkönnyebbülhessen a lelked. Ahhoz, hogy beszélgethess vele, végy magadra valamilyen piros vagy aranyszínű holmit, de meggyújthatsz egy vörös gyertyát is. Az alázatra, az őszinteségre mindenképpen törekedj, amikor Mihály „elé állsz”, kettőtök kapcsolatának alapja csakis ez lehet.

A harmadik angyalszárny Gábriel arkangyalé

Gábriel arkangyal feladata egészen különleges. Az emberi faj fenntartójaként ismert, ezért elsősorban az édesanyákat és a gyerekeket óvja és védelmezi. Segíti az anyáknak, hogy gyermekeiket megvédhessék a balsorstól, a nehézségektől. A teremtésben, a fogantatásban is közbenjár, de abban is, hogy észrevehesd, a vágyaid beteljesültek a fizikai világban. Felveheted vele a kapcsolatot egy csokor jázminnal, de tökéletes ehhez a kék és a narancssárga gyertya is.

A negyedik angyalszárny Uriel arkangyalé

Uriel arkangyal az élők és a már elhunyt lelkek közötti kapcsolatokat ápolja. Csak kérned kell őt, és máris segít, hogy elhunyt szeretted üzenete eljuthasson hozzád. Bámulatosan képes a memóriát, a tudást fejleszteni. Kérd meg, és arra a helyre vagy ahhoz az emberhez irányít, aki számodra a megfelelő tanítást adhatja. Bármikor kérheted a támogatását, amelyhez csupán szantálra vagy kamillára lesz szükséged. Az angyal a zöld és a barna színeket is kedveli, ezért ezek a gyertyák is segítik a kapcsolatfelvételt.


FORRÁS: http://www.szorakozzonline.hu/2018/04/15/ki-az-orangyalod-valassz-egy-angyalszarnyat/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL