Napi horoszkóp augusztus 23. csütörtök – Ha párkapcsolatban élsz, légy résen, ha szingli vagy, akkor pedig jó hírünk van!

szingli - Napi horoszkóp augusztus 23. csütörtök – Ha párkapcsolatban élsz, légy résen, ha szingli vagy, akkor pedig jó hírünk van!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben zavar fogja jellemezni a párkapcsolataidat. Tévedésbe eshetsz azzal kapcsolatban, hogy mi történik valójában. Maradj nyitott és próbáld meg megfejteni, hogy mi történhet, amikor a másik féllel beszélgetsz.

Ha egyedülálló vagy, akkor ne emeld megfontolatlanul piedesztálra a potenciális jelöltedet. Bármikor összefuthatsz az igazival mindennapi utazásaid során. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel nagyon jól fogjátok érezni magatokat közös időtöltések alkalmával.

Kos

Mintha ma mások idegeit tesztelnéd. A dühöd felszínre kíván bukkanni az általad idegesítőnek tartott emberek miatt. Egy váratlan esemény forgathatja fel a napi rutinodat.

Bika

Arra koncentrálj, ami körülötted történik. Ha nem állsz meg egy pillanatra és veszel egy mély levegőt, akkor a stressz szinted a magasba szökhet. Ne engedd, hogy olyat feltételezzenek rólad, ami nem igaz.

Ikrek

Talán kimerült vagy mindattól, ami körülötted történik. Tudd meg, hogy egy közeli munkatársad miért gyakorol rád ekkora nyomást. Függetlenítsd magadat, ha rájössz, hogy semmi közöd a problémáihoz. Adj neki teret.

Rák

Nagy nyomás alatt lehetsz. Egy hatósági személy eléggé kiszámíthatatlan lesz, ami arra fog késztetni, hogy felkeresd a kedvenc helyedet egy kis nyugalomért. Maradj távol a nyüzsgéstől.
Oroszlán

A tűzvonalban érzed magad és elgondolkozol, hogy mit kezdj néhány furcsa hírrel, amit hallasz. Ha ellazulsz, akkor rá fogsz jönni, hogy ennek a helyzetnek a segítségével a megértés egy újabb szintjére vagy képes eljutni. Légy nyitott arra, hogy olyasvalakivel találkozz, aki nagyon különbözik tőled.

Szűz

Kockázatot szeretnél vállalni, de előbb okosabb lesz mérlegelni az előnyöket és a hátrányokat. Győződj meg róla, hogy képes vagy kezelni a veszteséget, ha úgy adódik, és nem leszel dühös a negatív eredmények miatt. A megérzéseid jót súgnak, ha egy baráttal lesz dolgod.

Mérleg

Kimerült lehetsz attól a nagyfokú figyelemtől, amelyben részesülsz, amellett megtanultad már, hogy hogyan alkalmazkodj az ezzel járó izgalomhoz. Egy szeretett személy kiszámíthatatlansága arra késztet, hogy eltávolodj tőle. Adj ennek a személynek teret és időt.

Skorpió

Talán az utolsókat rúgod és nagyon alacsony az energiaszinted. Ne szégyellj kicsit ellustulni, szundíts egyet nap közben vagy menj haza hamarabb. Tartsd számon, hogy milyen feladataid vannak és ütemezd át a napodat, ha szükséges.

Nyilas

Egy gyermek vagy egy új barát elég csípős megjegyzéseket dobhat feléd. Fogadd el ennek a személynek a spontaneitását. Talán érdemes volna leülnöd vele beszélgetni, ha zavar valami és közösen meghúzni a határokat.

Bak

A leginkább most az kötelezettségeidre koncentrálsz. Ha kell, sokáig dolgozol, hogy teljesíthess egy váratlan feladatot. Talán újraértékeled, mennyi időt vagy hajlandó szánni az életed különböző szegmenseire.

Vízöntő

Lehet, hogy a hét végén kiveszel 1-2 napot és élvezed a megváltozott napi ütemet. A perspektívád is megváltozhat ennek hatására és meg fog lepni, hogy mennyire máshogyan vagy képes látni egyes dolgokat, csak azért, mert kikapcsolódsz pár napra.

Halak

Vedd fel a kapcsolatot valakivel, akiről már régen hallottál, de fontos számodra. Ez a személy sokkal nyitott lehet, mint az elmúlt időkben. Eredményeképpen annak, amit megoszt veled, talán meg fogsz fontolni egy dolgot, amire eddig gondolni sem akartál.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL