AUGUSZTUS 26. TELIHOLD: Elengedni a régit, befogadni az újat!

Az augusztusi telihold felnagyítja mindenki megoldandó feladatát! Valahogy sokkal kritikusabbak most az emberek.

Arra kérlek, ne hagyd, hogy megtévesszenek azok, akik bírálnak Téged! Ne hagyd, hogy formálhassák a magadról kialakított képed!

A kritizáló ember mindig elégedetlen az életével. Bírálása egyfajta védekezés, mert nem teljesülnek a vágyai. Aki támad, az fél, ezt ne feledd!

Amit Benned kifogásol a másik, az egy elfojtott rész Önmagában.

Ha Te valakit tisztának és tisztességesnek látsz, azért van, mert Te is ilyen vagy.

Mindig azt vesszük észre a másikban, ami ott van bennünk!

Legyünk megértőek és alázatosak embertársainkkal, mert nem tudhatjuk, mennyi fájdalmat és félelmet rejt útjuk. A büszkeség feladása nem jelenti a vereség elimerését. Csupán azt, hogy a szeretetet többre becsüljük, mint az egónkat.

Ideje megbékélned azzal, ami körbevesz Téged! A boldog ember abban különbözik a boldogtalantól, hogy elfogadja sorsát. Ez nem jelenti azt, hogy beletörődik, csupán békében él azzal, ami jelenleg körbeveszi őt. Tudja, hogy minden azért történik, mert fejlődésre ösztökéli.

Tudom, rengeteget változott a világ az utóbbi években. Nehéz lépést tartani az átalakulással. De ha a múlt alapján értékeled a jelent, akkor bánatos leszel.

A változás elkerülhetetlen, és hidd el, ez a legjobb dolog, ami történhet. Egyre közelebb kerülsz önmagadhoz.

Teliholdkor az energiák egymásnak feszülnek (jó és rossz), ezért érdemes tudatosan odafigyelni arra, hogy megmaradj a jó oldalon.  A feszültség, ami ilyenkor keletkezik, teret adhat a rossz érzéseknek, mint a félelem, az elkeseredettség, düh, tehetetlenség,  vagy akár a hitetlenség.

Érdemes ilyenkor kimenni a természetbe és hagyni, hogy feljöjjenek bennünk ezek a negatív érzések, így leszünk képesek elengedni őket.

Csak vetísd lelki szemeid elé a Benned élő sérelmeket, köszönd meg nekik azt, hogy tanítottak, és engedd el őket szeretettel. Köszönj el tőlük!

A teliholdnak mágikus ereje van. Ha a szerelmi életünket szeretnénk harmonikusabbá tenni, telihold napján vegyünk 1 szál piros vagy rózsaszín gyertyát, gyújtsuk meg, s amíg a gyertya el nem ég, gondoljunk arra, amit szeretnénk elengedni, majd arra, mit szeretnénk az elengedett érzések helyére bevonzani. Akár ki is mondhatjuk hangosan! A gyakorlat nem csupán a szerelem megteremtésére, hanem az élet egyéb területein is működik. Ha anyagi helyzetünk javítását célozzuk meg, vegyünk arany, barna vagy zöld gyertyát. A lelki békéért, az egészségért gyújtsunk fehéret vagy zöldet.

Ha több mindenre akarunk koncentrálni, akkor mindezt fehér gyertya mellett tegyük. De minden esetben elsőként arra koncentráljunk, hogy az adott területen mit szeretnénk elengedni, majd pótoljuk a hiányt vágyainkkal.

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL