Heti horoszkóp szeptember 3-9. – Szeptember első hete gyökeres változásokat hoz a te életedbe is! Vigyázz!

gyökeres - Heti horoszkóp szeptember 3-9. – Szeptember első hete gyökeres változásokat hoz a te életedbe is! Vigyázz!

Szeptember első hete érdekesen felkavarhatja az állóvizet érzelmi fronton. Érdemes odafigyelnünk arra, hogy kivel milyen személyes információt osztunk meg és hogyan kezeljük kapcsolatainkat, nehogy abból félreértés és nagyobb összetűzés származzék. Az önfejlesztés az, amire most fokozottabban időt kell szánnunk.

Lássuk, hogy az ősz első napjai mit ígérnek az egyes csillagjegyeknek.

Kos

Beszéld ki magadból, ami a szívedet nyomja és sokkal jobban fogod érezni magad. Egy számodra kiemelkedő kapcsolat kell, hogy álljon a prioritási listád tetején. Tölts sokkal több időt ezzel a személlyel és törekedjetek a közös megértésre. Egy érzelmi incidens aggasztani fog a hét közepén. A bevételed és a pozíciód veszélyezteted, ha nem hallgatsz egy nagyobb múltú személy tanácsaira.

Bika

Egy jelentős változás következik be a hét elején. Most nem ijedhetsz meg tőle, inkább teljes erőbedobással kell részt venned benne. Ha a lehetőség kopogtat az ajtódon, akkor kapd össze magad és cselekedj. Vizsgáld meg az opciókat, a bevételeidet és kiadásaidat. Rendezd jogi és anyagi ügyeidet, figyelj az egészségedre és nyugodt szívvel lendülhetsz bele valami újba. Ez a változás jót fog tenni neked.

Ikrek

Légy óvatos, hogy kivel osztasz meg titkokat a hét elején, mert valaki felhasználhatja ellened a szerzett információkat. Egy érzelmi helyzet felkavarhat benned egy múltbéli problémát. Fókuszálj a személyes és fizikai fejlődésre. Talán felhúzhat, ha barátokkal vagy idősebb rokonokkal találkozol a hét közepe felé. Ne engedd, hogy valaki olyasmit erőltessen rád, amiben nem hiszel,  vagy nem szívesen teszel. Végezz egy nagyobb takarítást otthon.

Rák

Foglalkozz egy személyes üggyel a hét elején. Az otthonodat érintően tett változtatások arra bátorítanak, hogy jobb emberré és párrá válhass. Érzelmességed a hét közepén intenzívebbé válhat. Ne akard a stresszt levezetni valakin, akit szeretsz. Tedd világossá, hogy mi zajlik benned pontosan, így nem fogod elbátortalanítani ezt a személyt. Válaszd meg a szavaidat óvatosan. A meggondolatlan és hirtelen viselkedésed csak árt a kapcsolataidnak.

Oroszlán

Valaki érzelmi játékot fog űzni veled a hét elején. Érdemes átszabnod az időbeosztásodat, hogy a személyes ügyeiddel többet tudj foglalkozni. Meg fogja érni. Fejezd ki háládat azok felé, akik közelítenek hozzád és érdeklődést mutatnak az iránt, amivel foglalkozol. Kissé ideges leszel amiatt, ami a hátad mögött zajlik, de ne vonj le előre következtetéseket és ne mondj semmi olyat, amit később megbánhatsz.

Szűz

Ne engedd, hogy az érzelmeid vegyék át az irányítást feletted és ez befolyásolja a teljesítményedet. Attól függetlenül, hogy mások mit mondanak, maradj meg amellett, amit a legjobban csinálsz és foglalkozz a kötelezettségeiddel. A sikeredet el fogják ismerni és a változás jót fog tenni. Vegyél részt egy közösségi eseményen vagy korteskedj valaki vagy valami mellett, amiben hiszel. Az ilyen alkalmak tökéletesek arra, hogy új kapcsolatokat építs és könnyebben haladj a kitűzött utadon. Egy új ismerős formálhatja a gondolkodásodat.

Mérleg

A személyes varázsod és diplomatikusságod lesznek a legjobb barátaid a héten, ha olyan emberekkel kell foglalkoznod, akik eltökélten negatívak vagy az életedet akarják megkeseríteni. Mosolyogj, légy kommunikatív és koncentrálj inkább a saját dolgodra. Ne hagyd, hogy apróságok tereljék el a figyelmedet. Egy érzelmi helyzet a hét közepén eléggé fel tud húzni, ha teret engedsz neki rá. Nem szabad hagynod, hogy a munkahelyi és otthoni ügyek egymást befolyásolják. Valaki, akivel a hét végén találkozol olyan tanáccsal lát el, ami segíteni fog egy fontos döntés meghozatalában.

Skorpió

Ne menj bele egy kockázatos dologba valakivel, akihez érzelmi szálak fűznek. Ha megbízol valakit, hogy kezelje a pénzedet vagy a te felelősségi körödbe tartozó tevékenységeket, akkor csalódás érhet. Beszéld meg a lehetőségeidet és a terveidet egy olyan személlyel, akiről azt érzed, hogy segítene neked. Egy otthoni változtatás javítani fogja az életminőségedet és nyugalmat hozhat. Az eszedre, ne pedig a szívedre hallgass, ha a hét végén fontos döntést kell meghoznod.

Nyilas

Tölts több időt önfejlesztéssel. Néhány változtatás a külsődet és belsődet illetően jót fog tenni. Kezdj el egészségesebben étkezni és rendszeresen mozogni. Ne bízz senkiben, aki valamilyen dolgot szeretne rád sózni. Csak a személyes feladataidra összpontosíts a hét vége felé és ne bonyolódj érzelmi konfliktusokba. Ne ossz meg olyan személyes véleményt vagy információt, amelyet felhasználhatnak ellened.

Bak

Tisztázd le a tényeket, mielőtt a hét elején megosztanád másokkal is. A terveidben bekövetkező változás eléggé le fog lombozni. Nézz mögé annak, amit mások csinálnak és találd meg az utat, te merre indulj el. Bízz a megérzéseidben. Oszd meg az érzéseidet és titkaidat egy olyan személlyel, akit igazán szeretsz. Gondolkozz nagyban, de ne lépd túl az anyagi és időbeli korlátaidat. Ne engedd, hogy a türelmetlenség erőt vegyen rajtad. A párodnak nem ajándékokra, hanem ragaszkodásra van szüksége.

Vízöntő

Ismerj fel és használj ki minden lehetőséget, amely társasági események alkalmával kerül szembe veled. Az, ahogyan magadat prezentálod nagy hatással van a kapcsolataidra és a pénzkereseti lehetőségeidre is. Egy szokatlan ajánlat össze fog zavarni, de vedd számba az előnyöket és a hátrányokat, így könnyebb lesz döntened. Fordíts több időt a személyes ügyeidre és az egészségedre a hét végén.

Halak

Keresd a legeredményesebb utat a hét elején. Ne bonyolíts egy helyzetet érzelmi taktika alkalmazásával. Egy egyenes, őszinte megközelítés segít elkerülni egy félreértést. Keress lehetőséget arra, hogy az anyagi helyzeted javíthasd. Ha sikerül összejönnöd ex kollégákkal, akkor olyan lehetőségek kerülhetnek az utadba, amelyeket mindenképpen érdemes megfontolnod. Egy váratlan ajándék vagy pénzösszeg ütheti a markodat. Egy szívességedet fogják valahogyan meghálálni vagy viszonozni.

FORRÁS: tudasfaja.com

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL