Az “akarás” vonz, a “szükség” taszít!

szerelem2 - Az "akarás" vonz, a "szükség" taszít!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Az "akarás" vonz, a "szükség" taszít!
Facebook
0

Az “akarás” vonz, a “szükség” taszít!

“Nem tudom tovább fizetni a lányom zeneóráit” – mondta Sara. “Tudom, hogy nagyon várja őket és értékes képességeket szerez velük, de egyszerűen több pénzre van szükségem.”

Talán ismerősek Sara érzései. Én is voltam ilyen helyzetben … küzdöttem, hogy kibírjuk hónap végéig.

Segíthettem volna anyagilag, de azt is tudtam, hogy sokkal többet segítek neki, ha megmutatom, hogyan változtassa meg anyagi helyzetét – örökre.

Szóval el kellett neki árulnom a kemény igazságot.

Míg teljesen érthető, hogy így érez, hogy a SZÜKSÉG állapotában van, a tény azonban sajnos az, hogy amíg ebben az állapotban van, addig sem ő, sem más nem tudja megszerezni, amire igazán vágyik.

Paradox módon a pénz (és a barátok/ siker/ szerelem) azokhoz megy, akik akarják – oda nem mennek, ahol szükség van rájuk.

Egy világ a különbség aközött, ha a “Bosszús és kétségbeesett vagyok, és szükségem van erre a pénzre” kiindulópont és a “Nagyon jó lenne ha most több pénzem lenne, de meg fogom találni a megoldást.” gondolkodás között.

Akarom és szükségem van rá – ezek egy érem 2 oldala. Az egyik vonz, míg a másik taszít.

A saját életemben újra és újra felfedeztem ennek az igazságát.

A szükség állapota tudatalatt látszólag eltaszít mindenkit, aki segíthetne.

Irónikus módon az ellenkező gondolkodásmód (amikor örömmel fogadod, ha jó dolgok lépnek be életedbe, de azt választod, hogy bármi történjen is, találsz kiutat) látszólag lehetővé teszi, hogy minden, amire szükséged van, az öledbe hulljon.

Ez az elme állapotával van összefüggésben, a mentális rezgéssel, amit kivetítesz az Univerzumra.

Az Univerzum azokat jutalmazza, akik nyitottak a befogadásra, de nem azokat, akik elvárják, hogy mindent megadjanak nekik.

Hogyan lehetsz tehát biztos, hogy a megfelelő üzenetet küldöd az Univerzumnak?

Ki kell alakítanod egy automatikus választ, tehát amikor észreveszed, hogy a negatív “szükségem van rá” érzésed támad, azonnal tudatosítsd magadban és keress egy módot rá, hogy pozitívra fordítsd. Ezután pedig gyakorolj, gyakorolj és gyakorolj!

Csak ez az egyetlen módja, hogy szokásoddá váljon. Automatikusan arra kell koncentrálnod, amit kontrollálni tudsz a szituációban és nem arra, amit nem.

Például már csupán a szavak helyes megválasztása a helyzet leírására, jelentős különbséget jelent.

Hihetetlen különbség van például aközött, hogy azt kérdezed-e magadtól: “Miért nem akarnak nekem sikerülni a dolgok?” vagy pedig: “Hogyan fogom sikerre vinni?”

Vagyis ha tudnád, hogy néhány szó megváltoztatása jobbá tenné életed, nem tennéd meg?

Natalie Ledwell (mindmovies.com)
 

Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL