Válassz egy Buddha fejet, és nézd meg mit árul el rólad! Brutálisan őszinte teszt!

Lelked mélyéig látó őszinte teszt, izgalmas kérdésekre válaszol! Nézd meg a képen látható Buddha fejeket, és gondolkodás nélkül válassz közülük egyet!

1.

Ha az elsőt választottad, akkor a legjellemzőbb tulajdonságod az érzékenységed. Ez nem jelent feltétlenül mimózalelket, inkább azt, hogy könnyen veszed és dekódolod a külvilág jelzéseit, sőt, remek megérzéseid vannak, akár a saját, akár a mások jövőjét illetően. Érzéseid is mélyek, ha szeretsz valakit, akkor mindenestül szereted, teljes szívedből. Törékeny lelked van, de ezt igyekszel azért nem mindenkinek a tudtára adni. Amennyiben a helyzet úgy kívánja, olyankor az eszedre hallgatsz.

2.

Ha a másodikat választottad: kedves vagy és érzékeny, emiatt az emberek rögtön megbíznak benned. Rengeteg barát vesz téged körül, és imádod, amikor segíthetsz nekik megoldani a problémáikat. Valamiféle kellemes és fényes aura lebeg körülötted, aminek köszönhetően az emberek mindig jól érzik magukat a társaságodban. Szinte minden nap felmerül benned a kérdés, vajon hogyan tudnád fejleszteni saját magadat? Szeretnél minél érdekesebb, egyedibb lenni, és hatalmas szükséged van az életedben a szeretetre. Olyannyira, hogy még azokat is képes vagy szeretni, akik ezt nem tudják viszonozni.

3.

 

Ha a harmadikat választottad: igazi nyughatatlan lélek vagy. Szeretnél mindent megismerni, felfedezni. Ha tehetnéd, akkor a végtelenbe is eljutnál. Fel, a legmagasabb csúcsokra! Szíved szerint bejárnád az egész világot, és mindenkit a kebledre ölelnél. Rendkívül kreatív vagy, már-már túláradó fantáziavilággal rendelkezel, és forradalmian új ötletekkel vagy képes meglepni a környezetedet. A konzervatív emberek egyenesen taszítanak. Ha bízol saját magadban, akkor kitűzött céljaidat könnyedén elérheted.

4.

Ha a negyediket választottad: sokkal inkább az eszedre hallgatsz, mint a szívedre. Úgy gondolod, hogy a legjobb döntések a fejben születnek! Mindenre logikus magyarázatot keresel. Szeretsz olvasni, mindig bővíted tudásodat. Néha elszigeteled magadat, hogy békében és nyugalomban legyél. De ne feledd, hogy a világ tele van fantasztikus hellyel és csodálatos emberekkel, akiket még meg kell ismerned! Mindig a legjobbra törekszel és igyekszel megfelelni a legmagasabb elvárásoknak is.


szerző: pozitív gondolatok

képek: pinterest


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


 

Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL