Angyali üzeneted vasárnap éjszakára: Gyógyító nap van

kezdet3 743x1024 - Angyali üzeneted vasárnap éjszakára: Gyógyító nap van

Ma Rafael arkangyal üzenetét hozom Neked, aki arra szeretné felhívni a figyelmed, hogy erőteljes gyógyító nap van, amit Neked is érdemes kihasználnod! Ha ismersz valamilyen gyógyító technikát, akkor dolgozz vele, mert gyorsabban érhetsz el pozitív eredményt.

A mai nap támogat minden gyógyítással és gyógyulással kapcsolatos cselekedetet,  akár az ima vagy meditációs gyakorlat is. A gyógyító gyakorlatok, természetgyógyászati módszerek és a mágikusnak nevezett technikák is erőteljesebb hatásfokkal működnek.

Ma nagyszerű alkalom van az imára, az elmélyülésre és a meditációra. Bár a mi kultúránknak nem része a meditáció mindennapi gyakorlata, mégis egyre többen jönnek rá, mekkora megújító és gyógyító erő van abban, ha naponta akárcsak húsz percet szánnak a befelé figyelésre. A meditációhoz semmiféle extra előkészület nem szükséges, csupán nyugodt körülmények, és az önmagadra szánt idő.

Rafael arkangyal mai, gyógyulásról szóló üzenete arról szól, hogy a lehetőség számodra is adott, és az angyalok a segítségedre vannak minden lehetséges módon, de Te magad is kellesz ahhoz, hogy a helyzeted vagy állapotod változzon. Az égi segítők mindent megtesznek, amit csak tudnak. De vajon Te is mindent megteszel? Figyelsz például az étkezésedre? Teremtesz alkalmat a testmozgásra? Iszol elegendő tiszta vizet? Ha állandóan méreganyagokkal – nikotin, alkohol, koffein – bombázod a tested, az olyan, mintha módszeresen lerombolnád azt, ami napról-napra épül benned.

A tavasz végre megérkezett, a természet megújul, áramolj hát együtt vele ebben a csodás, transzformációs folyamatban, és újítsd meg az életed! Válaszd az egészséget, az önmagadra figyelést, az aktivitást, a tiszta élelmiszereket és – nem utolsó sorban – válassz pozitív gondolatokat és érzéseket! A tested és a lelked állapota ugyanis szorosan összefügg. A düh, a harag vagy a szomorúság legalább annyira mérgezi a tested, mintha a tévé előtt chipset ennél minden nap.

Ha figyelsz a testedre, azzal a lelki folyamataidat is megtámogathatod. Márpedig most sok minden történik az életedben! A napokban a párkapcsolati témák vannak továbbra is középpontban. Most az a kérdés, hogy mennyi az igaz, a valódi a kapcsolatodban, és mi az, amit csak szeretnél, hogy benne legyen! Van-e köztetek bizalom? Van-e biztonság érzésetek egymással? Működik-e a testi vonzalom? Fejlődtök-e a kapcsolatotokban? És vajon együtt vagytok-e, vagy csak egymás mellett éltek?

Akár ezekre a kérdésekre is kaphatsz mélyebb megértést és magasabb rálátást, ha ma időt és alkalmat teremtesz magadnak a meditációra. Ha pedig van valamilyen fizikai problémád, betegséged, akkor a gyógyításról se felejtkezz meg! Hívd segítségül Rafael, és a gyógyító angyalokat, és engedd, hogy a legjobb úton-módon támogassanak testi-lelki gyógyulásodban! De ne feledd, a Te pozitív hozzáállásod és a tetteid is kellenek a sikerhez!

Tomek Noémi| írása

MINDEN OTTHONBA KELL EGY SZERENCSEHOZÓ INTEGETŐ MACSKA

Maneki Neko – szerencsehozó integető macska


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL