Sorsfordító, anyagi bőséget hozó mandala, amely akkor is működik ha Te kételkedsz benne!

sorsfordító - Sorsfordító, anyagi bőséget hozó mandala, amely akkor is működik ha Te kételkedsz benne!

Sorsfordító, anyagi bőséget hozó mandala, amely akkor is működik ha Te kételkedsz benne!

Atyám, a Te Fiadnak, Jézusnak szent nevében megvallom a Te Igédet a mai napon. Ahogy ezt megteszem, kimondom a számmal és hiszem a szívemben, hogy a Te Igéd nem tér Hozzád üresen, hanem megcselekszi azt, amiért küldted. (Ésa. 55,11.)

Ezért én hiszem, hogy minden szükségemet betöltöd a Te gazdagságod szerint dicsőségesen a Krisztus Jézusban, a Filippi 4,19 igevers szerint, Jézus nevében. Hiszem, hogy mivel én is adtam a szükséges időben, nekem is adatik; jó mértéket, megnyomottat és megrázottat, színig teltet adnak az emberek az én ölembe. Mert azzal a mértékkel mérnek nekem, amellyel én mértem. (Luk. 6,38.)

Atyám, megvallom az Igéd szerint, a Márk 10,29–30 igevers alapján százannyit kapok vissza ebben az időben, a jövendő világon pedig örök életet.

Atyám, Te megszabadítottál a sötétség hatalmából, és általvittél a Te szerelmes Fiadnak királyságába. (Kol. 1,13.)

Atyám, hiszem, hogy elfoglaltam a helyem Nálad, mint a Te gyermeked, Te az én Atyám, én pedig a Te fiad lettem. (2Kor. 6,18.) Ezért, mint szeretett fiadnak, gondomat viseled, képessé teszel arra a Te Szellemed által, hogy a Te szeretetedben, bölcsességedben és áldásodban járjak.


TOVÁBBI ÉRDKES CIKK: Erős lelki impulzusok érhetnek bennünket ezen a napon: 05.01. Nyisd meg az energiáidat te is!


Mennyei Atyám, Jézus nevében kiküldöm a szolgáló szellemeket, az angyalaidat, akiket megbíztál és a szolgálatomra adtál, hogy meghozzák a számomra szükséges anyagiakat. (Zsid. 1,14.)

Atyám, megvallom, hogy igen biztos és értékes segítség vagy a bajban. Erőd és hatalmad magasan felülmúlja mindazt, mint amire szükségem van. (Zsolt. 46,1.)

Atyám, a Te mindenható kegyelmed és gazdagságod által megáldasz engem mindenben, minden földi szükségemben. Amire szükségem van, megadod nekem bőségesen bármilyen körülmények között is, így nem szenvedek hiányt semmiben. Köszönöm Neked Atyám, Jézus nevében.

Drága mennyei Atyám, Te hatalmas vagy arra, hogy rám áraszd minden kegyelmedet; hogy mindenben, mindenkor teljes elégségben legyek, minden jótéteményre bőségben legyek. (2Kor. 9,8.) Ámen.

A mandala az ősi Indiából származik, ahol is elsősorban a meditatív tudatállapot fenntartásához használták. A mandala a legtöbbször egyedi, a saját célunkra megfelelő, kör alakú ábra, ami segít minket abban, hogy céljaink felé haladhassunk. Sokszor ez nem csupán abból áll, hogy törökülésben, vagy lótuszülésben ülünk, és nézzük a magunk előtt lévő csodaszép mandalát, hanem a feng shui elvei alapján szinte tudattalanul is működésbe hozhatjuk, ha a megfelelő helyen és módon helyezzük el otthonunkban, ahol a nap bizonyos szakaszaiban ránézve, megindul egyfajta – például – bőségmágia.

http://www.krisztusszeretete-egyhaz.hu, http://mosolymoney.hupont.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


 

Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL