A jövőnk a csuklóvonalakban lehet elrejtve!

jövőnk - A jövőnk a csuklóvonalakban lehet elrejtve!

A jövőnk a csuklóvonalakban lehet elrejtve!

A jövőt senki sem tudja pontosan megjósolni, de elegendő információ birtokában viszonylag esélyesen lehet következtetni rá.

Végtére is, a világegyetem rengeteg jelet küld nekünk és ha tudjuk, hogyan olvassunk ezekből a jelekből, könnyebben kitalálhatjuk, mi fog velünk történni.

Mindannyian ismerjük a tenyérjóslást, de mint kiderült, a csuklón lévő, ún. Rascette vonalak még ennél is pontosabb felvilágosítást adhatnak a jövőnkkel kapcsolatban. Tenyérrel felfelé a hangsúlyosabb kezünket kell megvizsgálni, pontosan annál a részénél, ahol a tenyér találkozik az alkarral. Itt láthatók a vízszintes vonalak, melyek könnyebben felismerhetők, ha kicsit behajtjuk a csuklót. Minden vonal kb. 30 évet jelöl. A legtöbb embernél ezért 2-3 vonal látható, keveseknél van 4 vonal, ami azt jelzi, hogy az illető a 100 éves kor is megérheti.

A legelső, a tenyérhez legközelebb eső sor az egészségről árulkodik. Ha mély és megszakítás nélküli, akkor hosszú és komolyabb betegségek nélküli élet van megírva. Ha halvány és meg van törve, azt jelzi, életmódot kell váltanunk. Ha több helyen is megszakad vagy nagyon görbe, termékenységgel kapcsolatos problémákat jelezhet.

Az alatta lévő a siker vonala. A mély, egyenes redő a gazdagságot és az anyagi jólétet mutatja, a folytonosság megszakadása pedig komoly pénzügyi nehézségekre utal.

Harmadik vonala ugyan nem mindenkinek van, de akinél látható, annál egy közösségben betöltött szerepét mutathatja. Akár igazgató, akár családfő rendelkezhet ezzel a befolyást jelző vonallal.

Ha azon szerencsések közé tartozol, akiknél a negyedik vonal is látható, akkor nagyon-nagyon hosszú életre számíthatsz. Azok az emberek akiknél ez a vonal jelen van, akár a 100 éves kort is megélhetik. Ha ez a vonal erős, jól látható, akkor aktív szociális életre számíthatsz, valamint több leszármazottad lesz, vagyis nagy családra számíthatsz.


FORRÁS: https://ketkes.com/jovonk-csuklovonalakban-lehet-elrejtve/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL