2 olyan szabály, amelytől örökre megváltozik az életed!

megváltozik2 - 2 olyan szabály, amelytől örökre megváltozik az életed!

2 olyan szabály, amelytől örökre megváltozik az életed!

Az életben csak két szabály van, amelyek tényleg működnek. Ez a két szabály alkalmas mind a férfiak, mind a nők számára. És azok, akik nem ismerik őket, elpocsékolják az idejüket és az energiájukat a nem megfelelő emberre.

Az életben csak két szabály van, amelyek tényleg működnek. Ez a két szabály alkalmas mind a férfiak, mind a nők számára. És azok, akik nem ismerik őket, elpocsékolják az idejüket és az energiájukat a nem megfelelő emberre.

Az első szabály. A kapcsolatban könnyednek kell lenni

A kezdetektől könnyednek kell lenni. Az első percekről. Az a személy, aki rögtön úgy érzi, mintha régi ismerősöd lenne, sokkal jobban megfelel neked, mint az, akivel évekig össze kell csiszolódnod. Az a fiú, akivel tizenöt percen belül el lehet vonulni a bevásárlóközpont mosdójába, jobb, mint az, akinek hét éven át válaszolatlan levelet írtál. A lány, aki azonnal érdeklődést mutat irántad, milliószor jobb, mint az elérhetetlen szépség, amelyet állandóan a Bahamákra kell vinni. Egyszerűség kell, a szó jó értelemében. Ami nehéz, az rosszat jelent.

Ez egy axióma. Nem kell állandóan bizonygatni azt, hogy ez vagy az igaz. Általánosságban elmondható, hogy nem kell semmiféle bizonygatás egy kapcsolatban.

Nem kell senkit majmolni, bárkihez alkalmazkodni és bárki után futni. Ha ezek közül egyet is csak egyszer megcsinálsz, naponta meg kell csinálnod, és válaszul csak szeszélyes, elégedetlen arcot fogsz látni. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy tervezted, nem szabad tűzbe jönni, de ugyanakkor láncdohányosnak lenni sem. Azért ne a farka csóválja a kutyát! Ez nem a te párod. A nehéz kapcsolatok csak azoknak valók, akik unatkoznak, és akiknek sok szabadidejük van.

A szenvedés csak az idegrendszert rontja, ezért nem érdemes belevágni egy nehéz kapcsolatba. Azok a kapcsolatok, amelyekben az egyik fél táncol, a másik pedig fütyül, igencsak megalázóak. Előbb-utóbb valaki türelme el fog fogyni. Ne hagyd magad bonyolult kapcsolatokba bonyolódni.

A második szabály sem kevésbé fontos!

A kapcsolatoknak örömet kell okozniuk. Ezt az állítást talán nem kell bizonyítani különösképpen. Amint egy kapcsolatban véget ér az öröm, és helyét a piszkálódás veszi át, azt a kapcsolatot még a korai szakaszban meg kell szüntetni. Ne tévesszenek meg a könnyek, a földhöz csapott edények sem. Hagyjál fel a hosszú vitákkal, a gyalázkodással, a támadással. Ez nem normális! Ez maga a pokol! Hacsak kicsit is kiveszik az öröm a kapcsolatból, az igazából már semmit sem ér! Talán úgy tűnik, hogy így könnyebb, pedig nem. Mindemellett rengeteg ember él évről évre úgy kapcsolatban, hogy belül emészti őket az öröm hiánya. Felesleges elmélkedéssel terhelik le az agyukat! Nincs rá szükség! Amint megérted, hogy a szavak elveszik az örömöt – csukd be a szád. Amint a bizonytalanság elmélkedése megkezdődik, lépj túl a kapcsolaton.

Ha egy személy csak hibáztat, és állandó szemrehányásokat tesz, ne hagyjad, hogy a bűntudatot okozzon neked. El az ilyen egyéntől! A kapcsolatokat az öröm kell, jellemezze.

Minden olyan kapcsolat, mely úgy kezdődik, hogy „a gyermekek miatt”, „mert mindenki így él”, „megszokásból”, „mert nélküle még rosszabb lenne”, fabatkát sem ér.

Számomra ez a két fő szabály létezik! Egyetértesz?


FORRÁS: https://bidista.com/2-olyan-szabaly-amelytol-orokre-megvaltozik-az-eleted/


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL