Ezek az állati tárgyak vonzzák a nagy szerencsét a Feng shui szerint!

tárgyak - Ezek az állati tárgyak vonzzák a nagy szerencsét a Feng shui szerint!

Ezek az állati tárgyak vonzzák a nagy szerencsét a Feng shui szerint!

Az állatok ősidőktől fogva kísérik az embert élete során. Miden kultúrában vannak olyan lényeg, amelyek barátjává, támogatójává szegődtek, akár mint szerencsehozók, akár mint imádott vagy félistenek, netán mint élettársak.

A távol-keleti kultúra térhódítása magával hozta Európába az állatok tiszteletét is, de természetesen mindenkinek egyéni joga eldönteni, hogy a feng shuit követve, a mi tradícióink közepette is alárendeli-e magát ezen „szent állatok” hatalmának, bízik-e a segítségükben vagy csupán megmosolyogja mindezt.

KUTYA, MACSKA

Azt kultúráktól függetlenül is bizonyították már a tudósok, hogy a háziállatok jelenléte javítja otthonaink energiakörnyezetét, hiszen az élőlények életet hoznak a falak közé, szeretetigényükkel, illetve szeretetadási képességükkel fenntartják a pozitív rezgéseket bennünk és közvetlen környezetünkben is. Az is köztudott azonban, hogy míg a kutyák a pozitív földkisugárzások helyét keresik, s annak mentén telepednek le, a macskák épp ellenkezőleg ; a negatív, emberre káros sugarak gócpontját választják pihenőhelyül. A Feng shui mindezt kiegészítve azt vallja, hogy leghűségesebb állattársaink is csak abban az esetben töltik be jótékony energiával a teret, ha egészségesek, hiszen az ő betegségeik közvetve vagy közvetlenül, de előtt-utóbb bennünket is megbetegítenek.

kutya - Ezek az állati tárgyak vonzzák a nagy szerencsét a Feng shui szerint!

DELFIN

A kora kereszténységben a delfin az üdvözülés és Jézus szimbóluma volt, a görögöknél az istenek hírnöke, Afrodité szerelemistennő szent állata. A feng shuiban a páros delfinjelkép a kapcsolaton belüli harmóniát erősíti, a pillanatnyi örömök átélését, s a tapasztalati tanulást segíti. Főként a lakás szerelem sarkába helyezve érheti el kedvező hatását.

delfin - Ezek az állati tárgyak vonzzák a nagy szerencsét a Feng shui szerint!

TEKNŐS

A kínai hagyományok szerint a teknős a mennyei lények legjobbika, amely különleges szerencsében részesíti tulajdonosait. A hosszú élet, a bölcsesség és a kitartás jelképeként egész életünket kedvezően befolyásolhatja. Az északi területek őrzője és egyben a karrier zóna védelmezője. Az észak száma azonban az egyes, ezért ha élőlényről beszélünk, jobb egy teknőst tartani, mint egy párat.

teknos - Ezek az állati tárgyak vonzzák a nagy szerencsét a Feng shui szerint!

A tárgyiasult szerencseállatok közül a sárkányfejű teknős hátán kisteknőssel anyagi sikert és jó egészséget hoz. Előbbi hatást fokozhatjuk, ha aranyszalagot teszünk a szájába, utóbbihoz pedig akkor kerülünk közelebb,ha kék szalag felhasználásával tesszük ugyanezt.

BÉKA

A békát a kínaiak holdistennek tekintették. A feng shui hagyományaiban főként a háromlábú béka népszerű, amely a szájában pénzérmével szerencsét és gazdagságot hoz tulajdonosának. Mindezt elősegíthetjük azzal, ha otthonunk délkeleti részén helyezzük el, de mindenképpen fejjel a szoba közepe felé.

beka - Ezek az állati tárgyak vonzzák a nagy szerencsét a Feng shui szerint!

ELEFÁNT

A klasszikus feng shui nem használja az elefántot az emberi nehézségek gyógyítására, mégis számos babona terjedt el az ormányosokat ábrázoló tárgyakkal kapcsolatosan. Ezek szerint a felálló ormányú elefánt szerencsét hoz, elsősorban a család, a gazdagság és az egészség területén. Kiemelt sikerekhez juttatja azt, aki 7 felálló ormányú elefántot gyűjt össze, még jobb, ha ezek mindegyikét más és más személytől kapja.

elefant - Ezek az állati tárgyak vonzzák a nagy szerencsét a Feng shui szerint!

A ló, az elefánttal rokon módon, szinte minden kultúrában az erőt, a hatalmat és a gyorsaságot szimbolizálja. Ezen belül a kanca termékenységet,a csődör a férfiasságot jelképezi. Emellett a lovakat ábrázoló képek, szobrok szerencsét hozhatnak a szerelemben is. Magányos emberek rövid időn belül párra találhatnak,ha lakásuk déli részén jelenítenek meg lovat úgy, hogy annak feje ne nézzek ki az ajtón vagy az ablakon. Ugyancsak segítségére lehet a ló illusztráció annak, aki hírnévre vágyik. Az illetőnek nem kell mást tennie, mint otthoni irodája vagy munkahelye déli oldalán elhelyezni egy lovat ábrázoló szobrot,képet vagy festményt.

lo - Ezek az állati tárgyak vonzzák a nagy szerencsét a Feng shui szerint!

OROSZLÁN

Az állatok királya, a fenségesség, a hatalom és a bölcsesség megtestesítője. A mai napig az a szokás, hogy a bejárati ajtó vagy kapu mellé helyeznek el oroszlán szobrokat, mindig párban, mert a legenda szerint szerencsétlenséget hozhat, ha szétválasztjuk őket. A két szobor egyike hímet, a másik nőstényt ábrázol. A hím egy gömböt tart a mancsa alatt, amely az erőt, a türelmet és a férfienergiákat szimbolizálja. A nőstény nevető kisoroszlánt tart a lába alatt, így jelképezve az oltalmazó szerepét.

oroszlan - Ezek az állati tárgyak vonzzák a nagy szerencsét a Feng shui szerint!

SÁRKÁNY

A sárkányt, mint a Mennyei lény egyikét, Kínában a lakóhelyek tájolásánál, a megfelelő építési telkek kiválasztásánál használták, s a tájban meglévő formák szimbolikus elnevezésére alkalmazták, tárgyak képében a klasszikus feng shui sosem használta.

Life Advisor

További írásaimat a pozitivitás és motiváció forrásáról, inspirációval és működő tanácsokkal lifeadvisor.blog.hu weboldalon olvashatod. Csatlakozz Facebook oldalunkhoz is!


FORRÁS: https://ketkes.com/ezek-az-allati-targyak-vonzzak-a-nagy-szerencset-a-feng-shui-szerint/


KATTINTS IDE! ——–EZ IS ÉRDEKELHET: Így kívánj bármit, és teljesül!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL