Válaszd ki az egyik őszi falevelet, és felfedi neked, hogy mi vár rád az év végén

falevelet - Válaszd ki az egyik őszi falevelet, és felfedi neked, hogy mi vár rád az év végén

Válaszd ki az egyik őszi falevelet, és felfedi neked, hogy mi vár rád az év végén!

Különleges olvasnivaló következik, mert ha kiválasztod azt a falevelet, amelyik a legjobban tetszik, azt, amelyik valamilyen hatást vált ki belőled, akkor megtudhatod, milyen sors vár rád.

1-es számú levél

Ideje, hogy a jelenedre és jövődre gondolj, mert nagyon sok időt töltöttél a múltban, annak fájdalmaival. Most esélyed lesz felfedezni a benned rejlő erőt, és megtudhatod, hogy mit akarsz megvalósítani az életedben. Mindig hallgass a szívedre.

2-es számú levél

Az év végéig a szakmai életedre, a karrieredre fogsz leginkább összpontosítani. Sokat fogsz dolgozni, zsúfolt lesz a programod, de folyamatosan fejlődni fogsz, új emberekkel ismerkedsz meg, és merész terveket fogsz megvalósítani, amivel kivívod a szakma elismerését. Higgy magadban, a legjobb úton jársz.

3-as számú levél

Érzelmi szempontból sokat fogsz javulni az év végéig, csodás pillanatokban lehet részed. Ne figyelj oda, hogy mit mondanak mások, hanem hallgass a szívedre, derítsd ki azt, hogy ő mit akar. Ha jelenleg egyedülálló vagy, akkor lehet, hogy a következő hetekben találkozol valakivel, aki meghódítja a szívedet.

4-es számú levél

Kreatív időszak vár rád, ezért törj ki a komfortzónádból, mert különben a rutin megnehezíti az életedet. Bízz magadban, mert erősebb vagy, mint azt gondolnád. Bármilyen akadályt képes leszel leküzdeni. A barátaid mindenben támogatnak.

5-ös számú levél

Az év utolsó heteiben jobban odafigyelsz a környezetedben lévő emberekre, ami annak tudható be, hogy a karriered miatt az utóbbi időszakban eléggé elhanyagoltad a családodat, barátaidat. Most minden szabadidődet arra áldozod, hogy a szeretteiddel legyél, akiknek sokat köszönhetsz.

6-os számú levél

Nem érdekelnek, hogy mit mondanak mások, mert tudod, hogy az a helyes út, amit a szíved diktál. Lehet, hogy most vagy először abban az életszakaszban, amikor nem függsz senkitől. Itt az ideje, hogy felismerd: te egy csodálatos ember vagy, aki megérdemel minden jót és szépet az élettől. Kezdj el élni most!

7-es számú levél

Használd ki 2018 utolsó két hónapját, tölts több időt magaddal, figyelj oda az igényeidre, vágyaidra. Hallgass a lelkedre, mert ha meghallod a belsőd szavát, tudni fogod, hogy mi a feladatod. Ha ismered a célodat, könnyebben le tudod győzni az akadályokat, és sokkal boldogabb lehetsz.

8-as számú levél

Az év utolsó időszakában koncentrálj a pihenésre, mert az azt megelőző időszakban elég sokat dolgoztál, sok stresszhatás ért, így a saját érdekedben időt kell szakítanod a pihenésre, a feltöltődésre. Utazz el egy csendes helyre, ahol megszabadulhatsz minden gondolattól, lazíts, vigyél magaddal egy könyvet, sétálj a természetben.

Ha értesülni szeretnél híreinkről, lépj be !


FORRÁS: http://fejezet.com/valaszd-ki-az-egyik-oszi-falevelet-es-felfedi-neked-hogy-mi-var-rad-az-evvegen-101831


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL