Válassz egy állatot és tudd meg mit árul el a személyiségedről!

Válassz egy állatot és tudd meg mit árul el a személyiségedről!

Nézd meg a képet és válaszd ki azt az állatot, amely a leginkább tetszik. Nem is gondolnád, de a választásod sok mindent elárul a személyiségedről!

1. Kutya

Bátor és erős személyiség vagy, aki nagyon kedves, de csak egy bizonyos pontig. Nem sok embert engedsz közel magadhoz, mert a bizalmad ki kell érdemelni. A családodért azonban bármit megtennél, önfeláldozó és szeretetreméltó ember vagy. Nem szeretsz panaszkodni, pedig olykor sok minden bánt, de te ezeket a dolgokat inkább magadba fojtod és mosolyogsz a világra. Mindig kiállsz a családtagjaid mellett, bármikor szívesen meghallgatod őket.

2. Ló

Kitartó és céltudatos személyiség vagy, olykor azonban nem tudsz parancsolni az indulataidnak. Ha valaki felidegesít, nehezen tudod visszafogni magad, olykor olyan dolgokat mondasz, amit te sem gondolsz komolyan, de ezzel nagyon meg tudod bántani a szeretteidet. Mindig a legjobbat akarod a szeretteidnek, ezért időnként hajlamos vagy vitába szállni velük, de te vagy az aki összetartja a családot. Az egyik legjobb tulajdonságod, hogy nagyon kitartó vagy. Azért dolgozol, hogy mindent megteremts a szeretteidnek.

3. Nyúl

Kedves, de nagyon érzékeny ember vagy. Erősnek látszol, de könnyen megbántódsz, bár ezt próbálod leplezni. Nem beszélsz a sérelmeidről, mert nem szeretsz kitárulkozni másoknak. Csak néhány embert engedsz igazán közel magadhoz, mégpedig a családod. Nem szeretsz pletykálni, ezért a környezeted úgy érzi, hogy megközelíthetetlen vagy. Ez azonban nem így van, csak megválogatod, hogy kikkel barátkozol. Nem szereted az áskálódást és az igazságtalanságot, ha azt hallod, hogy valamelyik kolléganődről csúnyán beszélnek, inkább arrébb mész, mert még véletlenül sem akarsz belefolyni ilyen beszélgetésekbe.

4. Tigris

Erős és határozott ember vagy, aki tele van tervekkel. Képes vagy harcolni az álmaidért, de legfőképpen a szeretteidért. Alapvetően béketűrő ember vagy, nem szeretsz veszekedni, de ha a szeretteid bántják, azt nem tűröd. Mindent megteszel azért, hogy a családodnak mindent megadhass. Gondoskodó típus vagy. Napközben az erős éned mutatod a világ felé, de mikor hazaérsz, akkor lehull rólad a páncél. Önfeláldozó típus vagy, akkor vagy boldog, ha a szeretteid boldoggá teheted. Sokszor túlhajszolod magad, de nem panaszkodsz.


FORRÁS: https://ketkes.com/valassz-egy-allatot-es-tudd-meg-mit-arul-el-a-szemelyisegedrol/


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL