A tudatalattid sok mindent elárul: ezzel a technikával könnyebben megvalósíthatod az álmaid!

tudatalattid - A tudatalattid sok mindent elárul: ezzel a technikával könnyebben megvalósíthatod az álmaid!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - A tudatalattid sok mindent elárul: ezzel a technikával könnyebben megvalósíthatod az álmaid!
Facebook
0

A tudatalattid sok mindent elárul: ezzel a technikával könnyebben megvalósíthatod az álmaid!

Ma egy olyan technikával fogunk megismertetni benneteket, amely fantasztikus segítséget nyújt a spirituális dolgok megértéséhez, ez az ” Én belső erőm” nevezetű spirituális oktatáson a ” Szabad társulások módszere” nevet kapta, a tudatalatti információk megértésében van a segítségünkre.

Mit csinálunk akkor amikor azt érezzük, hogy egy “valami” hiányzik, vagy a félreértés és a bizonytalanság miatt nincs energiánk és vitalitásunk? Először is meg kell állapítanunk milyen feltételek, kapcsolatok és irányok szükségesek a mi saját pszichológiai mechanizmusunkhoz.

Egy példa: sok esetben nem tudjuk megmagyarázni miért tetszik vagy nem tetszik egy személy, miért nem tudunk befejezni, egy elkezdett egyszerű projektet vagy miért nem tudunk egyáltalán a tanulmányainkra koncentrálni.

Amikor megállapítottuk, hogy mi a probléma akkor le kell szögeznünk az alapvető célt. Ez lehet: sport, házasság, egy új projekt, angol nyelvtanulása, egészség vagy bármi más. Utólag következik egy nagyon fontos lépés. Válasszunk ki egy célt a fentiekben említettek közül majd írjuk le.

A cél leírása után írjunk le 16 db a célunkhoz kapcsolódó szót egy oszlopban. Az a lényeg, hogy a mi saját szavaink legyenek, nem olyan amit máshonnan kinéztünk. Ezek a szavak jellemezzék az adott problémát. Ahhoz, hogy megkapjuk a kívánt a pszichológiai hatást, a kapott listát osszuk el párba, vagyis mindegyik szópárhoz keresünk egy új szót. Figyelem a második oszlopban lévő szavak az 16 előző szóhoz kapcsolódó szavak kell legyenek, nem az alap szó amelyet választottunk.

Ezután megismételjük kétszer az adott rendszert majd kapunk egy hierarchikusan szervezett területet amelynek a végén lesz egy alap szó. Milyen másodlagos jelentése van az alap szónak? Az alap szó jelképezi az összes elmélkedésünket, feltételezéseket és ötletünk ez. Gondolkodjunk el ezen az összefüggésben és elemezzük különböző perspektívákból. Mi volt az oka ennek az eredménynek? Örüljünk a sok pozitív dolognak amelyek egy bizonyos szabályt jelentenek a pszichológiai problémáknál és próbáljuk meg átformálni a negatív gondolatokat pozitívvá.

Mit jelentenek a többi páros szavak? Az első 16 szó tudatosan jelent meg mint a tapasztalat eredménye a meggyőződések, a személyes vizualizáció amely egész életünk során fejlődött. A másik 8 szó a spiritualitásunkat jellemzi. Ezek a szavak a tudatalattiban kialakult szavak összessége, amely az adott problémára jellemző. A következő 4 szó az adott problémáról kialakult érzelmi válaszodat jelenti. Az utolsó 2 szó mint ahogyan az alap szó is alkotják a döntések háromszöget. Ezek a szavak kifejezik azt, hogy milyen kapcsolatban vagyunk saját magunkkal és a döntésünket amit ennek a technikának a használatával értünk el. Az univerzum minden olyan fontos dologgal felruházott minket amely szükséges a spirituális élet fejlődéséhez. Használjunk ki minden adottságunkat amely a lelkünk mélyén rejtőzik.

FORRÁS: https://bidista.com/a-tudatalattid-sok-mindent-elarul-ezzel-a-technikaval-konnyebben-megvalosithatod-az-almaid/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL