Válassz egy kártyát és megtudhatod, hogy mi vár rád az életben és mit kell változtatnod rajta!

megtudhatod1212 - Válassz egy kártyát és megtudhatod, hogy mi vár rád az életben és mit kell változtatnod rajta!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Válassz egy kártyát és megtudhatod, hogy mi vár rád az életben és mit kell változtatnod rajta!
Facebook
0

Válassz egy kártyát és megtudhatod, hogy mi vár rád az életben és mit kell változtatnod rajta!

Ki az, aki nem szeretné tudni, hogy mit hoz a sors számára? Mi fog történni az életünkben a közeljövőben, és azt elkerülhetjük-e vagy felhasználhatjuk-e a saját hasznunkra?

Ma a szakértők elkészítették kedves olvasóinknak ezt a tesztet, amely mindent elmond a jövőről.

Az első kártya

Ez a kártya szimbolizálja az egységet, és a Nagy Arkánum V. lapja, azaz a „Főpap” a hagyományos tarot kártyában. A tarot kártyában ez az egység kártyája, amely egyesíti az összes spirituális meggyőződést.

Ha te ezt a kártyát választottad, akkor azt jelenti, hogy az elkövetkező néhány napban válaszokat keresel a szellemi világodban, de kerülöd a hagyományos vallási értelmezéseket. Rá kell hangolódnod a belső lényedre, de ehhez imádkoznod kell, hogy megtaláld az utat.

Fontos, hogy a cselekedeteidet szíved kívánságai szerint hajtsd végre, és ne csak másokkal légy kedves, hanem magaddal is. Most a lelked és az életed átalakításának folyamata zajlik.

A második kártya

Ez a kártya a Nagy Arkánum XIX. lapja, azaz ez a Nap, amely egy csillag kártyájával együtt a tarot kártya egyik legszebb lapja. Ez a kártya a boldogságot, a fényt, az optimizmust és a kreativitást szimbolizálja. Minden, amire vágysz, be fog következni, és szeretettel és pozitív dolgokkal telik meg az életed.

A Nap képviseli a szeretetet, a jólétet, az egészséget, a szépséget és a sikereket, és ha szülő szeretnél lenni, akkor szerencséd van, mert ez a lap azt jelzi, hogy gyermekáldásban lesz részed.

Ez egy olyan kártyalap, ami oly sok jó dolgot hoz az életedbe, és arra ösztökél, hogy légy nagylelkű, oszd meg és segíts másoknak is még szerencsésebbnek lenni.

A harmadik kártya

Ez a kártya a Nagy Arkánum XX. lapja, azaz a Végítélet. Jelentése: egy új kezdés lehetősége. Aki ezt a lapot választotta, hamarosan újjászületik, lezárja életének egy szakaszát és egy új fejezetet nyit. Eljött az idő, amikor el tudod hagyni mindazt, ami nem tölti be jóval a szíved vagy az életedet, és teheted ezt úgy, hogy nem érzel emiatt semmilyen fájdalmat, szomorúságot vagy félelmet.

Itt az idő, hogy értékeljünk, tanuljunk, növekedjünk, bölcsebbek legyünk, és tegyünk egy újabb lépést előre. Közben pedig minden olyat hagyjunk magunk mögött, ami nem áll érdekünkben, azaz nem segít minket új életet kezdeni, azt nagyszerű dolgokkal megtölteni, amelyek sok örömet és boldogságot hoznak az életünkbe.

Ha most bármilyen probléma megoldásán fáradozol, jó, ha tudod, ezek hamarosan megoldódnak; és ha szülő akarsz lenni, ez a kártyalap azt is jelzi, hogy érdemes elgondolkoznod az örökbefogadáson (azaz ezt az opciót is figyelembe kell venned).


FORRÁS: https://bidista.com/valassz-egy-kartyat-es-megtudhatod-hogy-mi-var-rad-az-eletben-es-mit-kell-valtoztatnod-rajta/


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL