Egy pszichológus elmondja, honnan veheted észre, hogy valaki nem szeret téged

pszichológus - Egy pszichológus elmondja, honnan veheted észre, hogy valaki nem szeret téged

Egy pszichológus elmondja, honnan veheted észre, hogy valaki nem szeret téged!

Anna Kryanova az egyik legismertebb pszichológus Oroszországban, ő ugyanakkor TV bemondóként, íróként és versíróként is ismertté vált.

Ma szeretnénk bemutatni nektek, hogy mi is a véleménye arról, hogyan lehet felismerni, ha valaki nem szeret.

Amikor valaki nem szeret, akkor nem tudsz vele beszélgetni, nevetni, nem tudod őt megölelni, nem tudod elmondani mit érzel, nem tudsz kérni tőle semmit. Ilyenkor meg kell érteni, hogy ez most egy nehéz helyzet.

Úgysincs szükséged semmire, nem számíthatsz a másik ember segítségére. A nem szeretet akkor van, amikor nem vitatkozik veled, de nem is dicsér meg, olyan vagy neki mintha nem is léteznél. Ilyenkor kellemetlen a szeretett személlyel étkezés közben szembenülni. Könnyen azt mondja, hogy sokat eszel, ha pedig te főztél, akkor elfogyasztja a vacsorát anélkül, hogy egy szót is szólna. Az sem fogja érdekelni, hogy tisztán tartod a lakást és a virágokat is gondozod.

A nem szeretet azt jelenti, hogy nem szabad semmit sem csinálnod. Amikor ideges és feszült vagy, csak butaságokat beszélsz ott kell ülnöd egy sarokban és azt kell várnod, hogy mikor kell kimenned sétálni. Nem szabad sírnod vagy ellentmondanod. Ülsz és vársz, nem leszel megvédve, de azt mondja ez a te hibád, na ez a nem szeretet.

Amikor nem kapsz ajándékot az is nem szeretet. Amikor sajnálja a pénzét rád, az is nem szeretet. Nem utálat, de sokszor rosszabb mint az utálat, mert általában irigységből utálunk valakit. A nem szeretet ok nélküli.

Még akkor is amikor azt mondja, szeretlek, de hagyj békén. A nem szeretet arra készteti az embert, hogy félénk és gátlásos legyen, mindig attól féljen, hogy mindent elront, hibázzon és idegeskedjen.

Egy ilyen helyzetben nincs más mit tenned erősnek kell lenned és más utat kell választanod, mert szeretet és szerelem nélkül mit sem ér a lét.


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL