BOCSÁSS MEG MAGADNAK!

pozitív mandala - BOCSÁSS MEG MAGADNAK!

Bocsáss Meg Magadnak. Spirituális berkekben, könyvekben, cikkekben nagyon sok szó esik a megbocsátásról. Régebben az egyház is ezt ajánlotta, csak nem adtak hozzá módszert.

megbocsatas - BOCSÁSS MEG MAGADNAK!

Ma már módszerek is segítik a megbocsátani szándékozókat. Főleg a megértésen alapuló módszerek a legjobbak, amikor nem azért bocsátasz meg, mert “csak”…, hanem megérted az okokat is. Ha egyetértesz azzal, hogy még leszületés előtt te írtad meg a történetedet és ehhez választottál embereket, akkor azt is magadévá tudod tenni, miért bocsáthatsz meg. Hiszen, ha az “elkövetőnek” is te írtad a szerepét, akkor csak azt tette, “amire felkérted”. Hidd el, neki is könnyebb lett volna egy jó, kedves, szeretetteljes szerep, de Te nem ezt osztottad rá. Mégis megtette, azért bár ezt a legnehezebb elfogadnod, hálás lehetsz neki. A negatív szereppel ugyanis olyan dolgokat tanított meg neked, amit választottál leszületés előtt, amit meg akartál tapasztalni földi létedben. /Természetesen spirituális megbocsátásod után nem kell odamenni hozzá gratulálni “tettéhez” a való életben – vannak esetek, amikor ez nem ajánlatos, talán nem is értené mit mondasz./ Tehát, ha nem is könnyen – hozzáállás és spirituális fejlettség kérdése – , de a másoknak való megbocsátást már sokan gyakorolják.

Viszont elég keveset hallunk arról, hogy elsősorban “saját magadnak” kellene megbocsátani.. Hisz az az alap, ami nélkül nagyon sok lelki problémád lehet, ami testi tünetekben jelentkezik. Lehet fájdalom, betegség, ha saját magadat bűnösnek találod, ezek is bekövetkezhetnek.. Ilyenkor hiába keressük a külső okokat, jobb, ha magadon kezded a megbocsátás szertartását. Ráadásul ezek nem feltétlenül igazi “bűnök”… Elég, ha a gyereknek sokszor mondják, hogy “hülye vagy”, “ügyetlen vagy”, “rossz vagy” ! Bármit elhisz az agyad, ha sokat szajkózzák. Hiába nem vagy ilyen, ha ilyennek látnak és megbélyegeznek a negatív jelzőikkel beléd plántálják a bűnösségedet, elhitetik veled, hogy rossz, hülye, ügyetlen vagy. Ezek a mások által táplált negatív mondatok ugyanúgy bűntudatot okoznak, mintha ténylegesen elkövettél volna valamit. Az agy nem tud különbséget tenni, ha sokat hall valamit, elhiszi, olyan, mint egy negatív agymosás. Ha tehát úgy érzed, hogy vannak olyan tüneteid, betegségeid, amelyeknek nem találod az okát, nézz utána, milyen negatív programozást kaptál családtól, iskolától, barátoktól, vagy éppen magadnak mondogattad, hogy “rossz vagy”! Lehet ez előző életbeli “bűn” is, ekkor is lehet alaptalan, csak beléd programozták.

Az ok megtalálása után aztán jöhet a megbocsátó/felszabadító szertartás, mellyel megtisztítod energiahálózatodat vélt, vagy valós bűneidtől. Mi van, ha ezek a bűnök valósak? Akkor, abban a pillanatban annyi telt tőled, akkor is, ha rosszat tettél. Ahhoz, hogy megtapasztalhass valamit, éppen “azt” kellett tenned. Sosem szabad elfelejteni, hogy vannak kikerülhetetlen dolgok, melyet megírtál magadnak, hogy mint leszületett lélek megtanuld az emberi érzelmeket. Sajnos a pozitív dolgokból sokat nem lehet tanulni, abban csak lubickolni lehet. Az igazi “tanulás” a nehézségek átélésében rejlik. Ha rám hallgatsz, először magadnak bocsátasz meg.


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL