Napi horoszkóp március 3. vasárnap – A hét utolsó napja nehéz pillanatokat tartogat!

horoszkóp 1 - Napi horoszkóp március 3. vasárnap – A hét utolsó napja nehéz pillanatokat tartogat!

Napi horoszkóp március 3. vasárnap – A hét utolsó napja nehéz pillanatokat tartogat!

Ha ma van a születésnapod: A képzelőerőd az egekbe fog szökni és olyan dolgot leszel képes alkotni, ami már művészi értékkel fog bírni. Hozz létre valamit, amihez mások is tudnak kötődni és a figyelem középpontjába kerülhetsz. Élvezd az ujjongást.

Ha egyedülálló vagy, most sokkal vonzóbb leszel a potenciális felek számára, mint eddig bármikor. Találkozni fogsz az Igazival, de csak akkor, ha már te is készen állsz rá. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel élvezni fogjátok egymás társaságát és a kettőtök közti kommunikáció egyre jobb lesz.

Kos

Nem kell bizonyítanod, hogy te vagy a legjobb és a legügyesebb, de mégis így fogsz tenni. Bárki, aki kételkedik abban, hogy képes vagy-e nagy dolgokat véghez vinni, tátott szájjal nézd majd téged.

Bika

Siker, fény, csillogás. Nem igazán azok a dolgok, amelyek téged lázba szoktak hozni, de most meg fogod tapasztalni. Amit akarsz, azt meg is szerzed és ezen mások nagyon meg fognak lepődni az elkövetkező napokban.

Ikrek

A nagy igényeket feléd támasztó kapcsolatokat sokkal jobban fogod tudni kezelni és a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően csodás módon képes leszel minden egyes helyzetben megtalálni a helyes szavakat.

Rák

Ha segítségre van szükséged, akkor ki kell nyitnod a szádat és kérni. Te biztos, hogy mindent beleadsz, ha egy barátnak vagy családtagnak segítségre van szüksége, de ez visszafelé már nem biztos, hogy igaz. Mondd el, hogy mi van benned.

Oroszlán

Nem számít, hogy mennyire nehéz egy feladat, össze kell kapnod magad és a legjobbat kihoznod belőle. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás azt jósolja, hogy a következő heted nem csak termékeny, de élvezetes is lesz.

Szűz

Lehet, hogy néha durvának és könyörtelennek tűnsz, de a felszín alatt egy arany szív lapul, amelynek jóságát valaki ma meg fogja tapasztalni. A kedvességed ma jó pár embert le fog nyűgözni, köztük téged is.

Mérleg

Próbálj meg nem leragadni a jelentéktelen részleteken, hiszen oly sok élvezetes dolog létezik még, amivel foglalkozhatsz. Szabadulj ki a világba. El sem tudod képzelni, hogy mennyi embert megörvendeztethetsz a jelenléteddel.

Skorpió

Próbáld meg a legjobbat kihozni magadból a követező hét elején, mivel sok fontos ember fogja figyelemmel követni a munkádat, és ha tetszik nekik, amit látnak, akkor hamarosan szintet léphetsz. Meg is érdemled.

Nyilas

Fortuna nem kerül téged és az Univerzum sem hanyagol el. Éppen ellenkezőleg. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően a következő heted kifejezetten szerencsésen fog kezdődni.

Bak

Egy jótett sem marad észrevétlen és a bolygók azt sugallják, hogy az erőfeszítéseid megfelelő mértékben lesznek honorálva. A munkád is értékes, de az annál még fontosabb, hogy milyen szándék lakozik benned.

Vízöntő

Ne akarj semmit az utolsó pillanatra hagyni. Ha beiktattál valami fontos elintéznivalót mára, akkor azzal számolj is el, különben azon fogod kapni magad, hogy hétfő reggel már ébredéskor sem tudod majd, hogy merre áll a fejed.

Halak

Nem hagyhatod, hogy a kételkedés gondolatmorzsái befészkeljék magukat a fejedbe. Az elmúlt két hét igazán jól sikerült és a legkisebb lassítás is hatalmas visszalépésnek tűnhet, de ez nem így van. Maradj pozitív és csak előre nézz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL