Ez a teszt megmutatja, miben változtál meg az elmúlt években! Melyik állatot látod meg a képen?

Ez a teszt megmutatja, miben változtál meg az elmúlt években! Melyik állatot látod meg a képen?

Az életben minden és mindenki változik azért, hogy tartani tudjuk a ritmust az idővel. Olykor előfordul, hogy nem is tudatosul bennünk mennyit változtunk és ugyanúgy próbáljuk folytatni az életünket ahogy eddig.

Ma egy olyan tesztet hoztunk el nektek amelyet, ha elvégeztek megtudhatjátok mennyit változtatok az idők során. Nézd meg a képet, az első állat, amit meglátsz rajta sok mindent elárul rólad!

Bagoly

Sokkal okosabb és tapasztaltabb lettél, már nem olyan vagy mint amilyen voltál. Már megérted azt is, hogy nem minden dolog embertől függő megtanultad, hogyan kamatoztasd a lehetőségeidet.

Medve

Most sokkal magabiztosabbnak érzed magad mint bármikor, erősebb lettél. Most mindent véghezviszel amibe belekezdesz, általában győztes vagy. Megérted, hogy sokkal többet tudsz mint azelőtt, sok tapasztalatot gyűjtöttél különböző foglalkozásokban.

Mókus

Praktikusabb lettél, megtanultad, hogyan tartalékolj a nehezebb napokra. Azt is megtanultad, hogyan használd a varázsod és sokkal jobban kommunikálsz. Most már nem igazán befolyásol téged a más véleménye, sokkal jobban koncentrálsz a saját életedre.

Farkas

Elkezdtél jobban vigyázni magadra, a saját biztonságodra és a saját kényelmedre, kevésbé bízol meg az emberekben. Kemény módszereket használsz a problémák megoldására, a magány már nem ijeszt meg.

Róka

Megtanultad olyannak szeretni magad amilyen vagy, most már sokkal jobban gondolkodsz és jobban felméred a dolgokat. Megfontoltabb és óvatosabb lettél, megvannak a saját elképzeléseid és a saját szabályaid.


FORRÁS:https://ketkes.com/ez-a-teszt-megmutatja-miben-valtoztal-meg-az-elmult-evekben-melyik-allatot-latod-meg-a-kepen/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL