Vasárnapi angyali üzeneted: Folytatódnak az érzelmes napok

Stresszűző - Vasárnapi angyali üzeneted: Folytatódnak az érzelmes napok

Ma Mihály arkangyal üzen, és szeretné, ha tudnád: belső hangod valódi és megbízható. Folytatódnak az érzelmes napok, amelynek sorában most a a saját lelki mélységeid megértése van fókuszban.

Ahogy arról a tegnapi angyali üzenetben részletesen olvashattál, a Hold hétfőig a Rák jegyében tartózkodik, így most sokkal érzelmesebb lehetsz, mint általában. Azért jó, ha tudod, ez most nem annyira tudatos döntés kérdése, mert ugye az érzelmek mindig utat törnek maguknak. Még azok lelki mélységeiből is, akik minden igyekezetükkel szeretnék elnyomni őket.

belso hangod valodi 209x300 - Vasárnapi angyali üzeneted: Folytatódnak az érzelmes napok

Ma alapvetően meghatározza az energiateret, hogy éppen a Hold érzelmi minőségéhez kapcsolódva inspirál a befelé figyelésre, a meditációra.

Ha mindezeket az információkat egybe gyúrjuk, akkor nagyonis egyértelmű, hogy miért hívja fel a figyelmed Mihály arkangyal ma arra, hogy a belső hangod ott van, és hogy megbízható!

Amikor ugyanis – félretéve az egó elvárásait, valamint a változástól való félelmet – átengeded magad egy elmélyült ima, a befelé figyelés, a meditáció ellenállásmentes állapotának, a lelked az Tiszta Tudatossággal egyesülve kilép a jétszmákból és felszínre hozza a valódi Igazságot. Na, ez néha nagyonis nehéz szembesülés. Ám az érzelmek mindig utat mutatnak és – ahogy fentebb is írtam – utat törnek maguknak.

Gondolattal lehetetlen felülírni egy érzelmet. (Itt jegyzem meg, vannak technikák, amikkel a negatív érzésekkel lehet dolgozni, de most nem a blokkokról van szó!) Csak azért, mert eldöntöd, hogy most nem fogsz változtatni az életeden, még nem leszel boldogabb a régi, lejárt helyzetekben, a motivációmentes környezetedben, a kiüresedett kapcsolatodban, a sehova sem vezető életformádban. Csak azért, mert eldöntöd, nem kellene szeretned valakit… attól még szereted. Legfeljebb elengeded, de az érzelem nem változik. Húzni-halasztani lehet egy ideig…. de megváltoztatni kevésbé. Ha a lelked bevállalt egy fejlődési utat, akkor azt be is fogod járni. Talán nem az vagy, aki lépésről-lépésre halad… talán Te az vagy, akinél robbanásszerűen jön majd a változás.

angyal130 masolat 300x179 - Vasárnapi angyali üzeneted: Folytatódnak az érzelmes napok

Akárhogy is történik az életed, az biztos: az önismeret elengedhetetlen! És most nem a kifelé mutatott képről beszélek, amit a társadalmi elvárások, és a családi minták alapján kreáltál magadról, hogy megfelelj! Most arról a lényedről beszélek, aki ismeri és megengedi magának a valódi érzelmeit. Aki őszinte… aki nem bújuk az egója mögé, aki megengedi magának a boldogságot.

Teremts ma alkalmat az önmagaddal való együttlét bensőséges élményének megtapasztalására! Vonulj el kicsit, figyelj befelé, és kérd a Teremtőt arra, hogy mutassa meg a valódi érzéseidet, Mihály arkangyalt pedig arra, hogy adjon a szembesüléshez bátorságot és biztonságos teret!

(Ön)szeretettel teli, csodás napot kívánok!

noemi 300x81 - Vasárnapi angyali üzeneted: Folytatódnak az érzelmes napok

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


 

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL