Kíváncsi vagy, mi vár rád a 2019-es évben? Válassz egyet az alábbi szimbólumok közül!

szimbolumok - Kíváncsi vagy, mi vár rád a 2019-es évben? Válassz egyet az alábbi szimbólumok közül!

Kíváncsi vagy, mi vár rád a 2019-es évben? Válassz egyet az alábbi szimbólumok közül!

Az élet számos rejtélyes és kiszámíthatatlan dolgot tartogat számunkra, és akkor lennénk igazán boldogok, ha mindig előre tudnánk, hogy mi fog történni velünk. Az alábbi szimbólumok segítségünkre lesznek abban, hogy megtudhassuk, mit tartogat a jövő.

Válassz egyet a három szimbólum közül, azt amelyik első ránézésre egyből vonzónak tűnik. Ne gondolkozz sokat, hallgass az intuíciódra. Tedd fel magadban a kérdést: “mi vár rám a 2019-es évben”, majd próbálj befele figyelni, és koncentrálni.

1. Kiteljesedés

Ha egy kicsit jobban megnézed a hétköznapjaidat, egészen biztosan te is észrevetted már, hogy jellemzően inkább bizonyos típusú lehetőségeket és embereket vonzasz. Egy olyan spirituális és tudatos életmódban mélyülsz el, mely segítségével bőséget, örömöt, gazdagságot és sikert vonzol be az életedbe.

Ebben az évben nem panaszkodhatsz, hiszen számos olyan sikert fogsz elérni, amikről eddig csak álmodoztál. Szánj egy kis időt, hogy átélhesd a siker pillanatát, és gondolj hálával azokra a dolgokra, amelyeket sikeresen teljesíteni tudtál.

2. Meredek út

Belső késztetést fogsz érezni arra, hogy egy kicsit visszavonulj. Rájössz, hogy nem kell minden zajos vitában részt venni, és egyáltalán nem fontos, hogy meggyőzz másokat a magad igazáról. Végre egy kicsit több időt szánsz magadra, és megtanulod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy ne azonosulj más emberek problémáival.

Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor nem tudsz uralkodni az érzéseiden, de általánosságban elmondható, hogy ez az éved sokkal kiegyensúlyozottabb és céltudatosabb lesz.

3. Kapcsolatok ápolása

Az utóbbi időben úgy érezted, hogy baráti kapcsolataid kicsit ellaposodtak, amikor szükséged lenne, soha nincs, akivel megoszthatnád a problémáidat. Próbálj megszabadulni a mérgező kapcsolatoktól, és koncentrálj azokra az emberekre inkább, akik igazán fontosak az életedben, és pozitív energiával töltenek fel.

Ne feledd, mindig azt vonzod be az életedbe, amire a gondolataidat összpontosítod. Ez nem csak az eseményekre, hanem az emberi kapcsolatokra is igaz. Éppen ezért próbálj mindig pozitívan gondolkodni.


FORRÁS:https://filantropikum.com/kivancsi-vagy-mi-var-rad-a-2019-es-evben-valassz-egyet-az-alabbi-szimbolumok-kozul/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL