3 csillagjegy férfi szülöttei, akiknek nehéz természetük van

intelligenciája - 3 csillagjegy férfi szülöttei, akiknek nehéz természetük van

3 csillagjegy férfi szülöttei, akiknek nehéz természetük van

Ma szeretnénk bemutatni nektek, melyek azok a csillagjegyek, amelyeknek férfi szülötteivel nem egyszerű az élet. Ha szeretnek valakit, akkor viszont boldog lehet az életed mellettük!

1. KOS

A Kos csillagjegyben született férfi egoista, makacs, mellette az élet egy igazi rémálommá válhat. A Kos akkor is fenntartja az álláspontját, ha tudja, hogy nincs igaza mert lázadó, indiszkrét és makacs. Számára csak két vélemény létezik, az ő saját véleménye és a hibás vélemény, ezért ne is próbáljunk ellentmondani neki. A Kos csillagjegyében született férfi könnyen mérges lesz. Az a nő aki egy ilyen férfivel él, készüljön fel arra, hogy minden nap harcolnia kell a Kos férfi hangulatváltozásával.

2. Skorpió

A Skorpió jegyében született férfi domináns, uralkodó, lázadó. Nagyon erős személyiségek, szeretik a hatalmat, ezért a családtagjaikat is ellenőrzik. A Skorpió férfival nem egyszerű a kapcsolat mert szeret mindent megélni és intenzív érzelmei vannak, mellette szó sem lehet nyugodt életről.

3. Vízöntő

A Vízöntő legveszélyesebb jellemzője az, hogy szereti a szabadságot és a függetlenséget. A Vízöntő jegyében született férfi barátságosnak és megértőnek tűnhet de ez csak egy álarc, mert ő valójában egoista és rideg. Ő nem figyelmes és nem érzelmes , ők nem akarnak és nem is szeretnek felelősséget vállalni.

Bizonyára vannak kivételek is e csillagjegyek szülöttei között, de azért érdemes vigyázni velük mert kibírhatatlanok tudnak lenni.

FORRÁS: https://ketkes.com/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL