Fontos égi jelenségek várhatók: Március 20-21-én Napéjegyenlőség és Telihold lesz a Mérlegben

Napéjegyenlőség - Fontos égi jelenségek várhatók: Március 20-21-én Napéjegyenlőség és Telihold lesz a Mérlegben

Fontos égi jelenségek várhatók: Március 20-21-én Napéjegyenlőség és Telihold lesz a Mérlegben

Hamarosan olyan energiák kerítenek hatalmukba, amelyek felerősítik a belső motivációnkat, határozottabbak, kitartóbbak leszünk.

Ez két égi jelenségnek köszönhető: március 20-án lesz az a nap, amikor az éjszaka és a nappal egyforma hosszúak lesznek, ezt hívják Napéjegyenlőségnek, majd március 21-én Telihold alakul ki. Ezen égi változások hatására felébred a harmónia iránti vágyakozásunk, megnő a személyes és közösségi belső motivációnk.

A tavaszi Napéjegyenlőséget Európa szerte minden ősi kultúra, civilizáció megünnepelte, hiszen március 20-e után átbillen a nappalok javára a mérleg nyelve, és attól a naptól kezdve egészen júniusig, a nappalok fognak dominálni, hiszen jóval több ideig lesz világosság a bolygó északi féltekéjén, mint sötétség. Ez az újjászületés időszaka lesz.

Március 21-én a Mérleg jegyében a Hold teljesen kikerekedik, ami radikális, de pozitív változásokat fog eredményezni, megváltozhat az élethez, az emberi kapcsolatokhoz, anyagiakhoz való viszonyunk, és új megoldások kidolgozására kényszerülhetünk. De nem kell megijedni, hiszen mindez azt a célt szolgálja, hogy rátaláljunk a harmóniára, és az életünkbe ismét visszatérjen az energia.

De a változás nem fog egykönnyen végbemenni, hiszen kezdetben sok nehézséggel, frusztrációval, elégedetlenséggel találhatjuk szembe magunkat. De minden nehézségből lehet tanulni, tapasztalatot szerezni, hiszen a sikerhez vezető út sokszor buktatókkal, kudarcokkal van kirakva, amiken túl kell jutni.

Március 20-án, a Napéjegyenlőség idején szabaduljunk meg a rossz szokásainktól, gondolatainktól, és végezzük el a következő rituálét!

– Éjfélkor helyezzünk egy fémedényt a szoba közepére;

– Gyújtsunk meg egy füstölőt, amely segít elűzni a negatív energiákat;

– Vegyünk elő egy darab lapot, majd írjuk rá azokat a rossz emlékeket, gondolatokat, szokásokat, amelyektől meg szeretnénk szabadulni;

– Dobjuk bele a fémedénybe, és gyújtsuk meg a papírt, óvatosan, nehogy valami más is lángra kapjon, ezért mindig legyen egy pohár víz a közelben;

A rituálé végén mondjuk el a következő mantrát: “Kozmikus energia vagyok, aki beragyogja fényével az Életet.”


FORRÁS: https://filantropikum.com/fontos-egi-jelensegek-varhatok-marcius-20-21-en-napejegyenloseg-es-telihold-lesz-a-merlegben/

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL