A kiválasztott virág üzenet egy angyaltól – Csodálatos teszt

kiválasztott - A kiválasztott virág üzenet egy angyaltól – Csodálatos teszt

A kiválasztott virág üzenet egy angyaltól – Csodálatos teszt!

Melyik virág tetszik a legjobban? Válaszd ki azt, amelyik a leginkább vonzz.

1.-Ez a gyönyörű, lila virág azt mondja, itt az ideje annak, hogy megszabadulj attól a félelemtől, amit a szellemi fejlődéseddel kapcsolatban állandóan érzel. Az angyalok eljönnek és segítenek neked a tisztánlátásban, a pozitív hozzáállásodon, a lelked megerősítésén. Fordíts figyelmet a körülötted észlelhető jelekre, mert ezek fontos üzeneteket jelentenek. Az érzelmeid stabilitásában kapsz segítséget az angyaloktól, mert most erre van a legnagyobb szükséged.

2-virág-Ez a gyönyörű, fényes virág azt mondja neked, hogy túl keményen dolgozol, és eljött az ideje annak, hogy végre megállj, pihenj és élj. Jó néhány nehézséggel találkoztál szembe mostanában, de ennek most vége. Angyalaid azt mondják neked, hogy itt az ideje élvezni az életet. Szórakoztató tevékenységbe fogsz kezdeni, melyek feltöltenek energiával és úgy érzed végre ismét élsz.

3.-Nemrégiben aggódtál az életedben lévő emberek vagy helyzetek miatt. Pletykák hálóznak be téged, hazugságokkal próbálnak neked ártani. Nehéz döntéshelyzetekbe kerülsz ezek miatt. Az Angyalok segítenek utat mutatni, irányt adnak, hogy meglásd a tényeket és körüljárhasd az egész helyzetet, az igazságot megismerve. Sajnálnád, ha ezt az utat nem járnád körbe és az igazság teljes ismerete nélkül döntenél. Hosszú, fájdalmas út lesz ez, csalódásokkal teli, de az angyalok erőt adnak neked és végül kiderül ki az igaz barát és ki a hamis, érdekember.

4.-Sokat dolgozol, nincs megállás az életedben. De most itt az ideje, hogy szünetet tarts. Úgy tűnik, hogy mindenkinek szüksége van a segítségedre és magadra nem jut időd, energiád. Tölts el egy kis időt pihenéssel, gondold át az életedet és igyekezz egészséges egyensúlyt találni a munka és a pihenés között. Az Angyalok ezt üzenik neked és ebben segítenek.


FORRÁS: https://www.tudasfaja.com/a-kivalasztott-virag-uzenet-egy-angyaltol-csodalatos-teszt/


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL