4 mantra, ami az élet legnehezebb pillanatában is mentőövként hathat

mentőövként - 4 mantra, ami az élet legnehezebb pillanatában is mentőövként hathat

4 mantra, ami az élet legnehezebb pillanatában is mentőövként hathat

Amit gondolunk, és az önmagunkban lejátszódó napi “párbeszédek” határozzák meg egész világunkat. Mi magunk alakítjuk azt, hogy hogyan látjuk a világot, és milyen szerepet osztunk benne magunknak.

Ha azt gondoljuk, hogy csúnyák és értéktelenek vagyunk, akkor előbb-utóbb azzá is válunk. Mennyivel jobb lenne, ha pozitív gondolatokat mantráznánk egész nap, tökéletességünket és jó tulajdonságainkat sorolnánk fejben a hiányosságaink helyett.

Érdemes kipróbálni: határozd el csak 1-2 napra, hogy ma igenis boldog leszel, szépnek fogod látni önmagad, és a világot is. Meglátod, hogy nem csak te magad, hanem az egész világ meg fog változni körülötted. Az alábbi mantrák segítségedre lehetnek a legnehezebb helyzetekben is, alkalmazd őket, hogy szebb legyen a napod.

1. “Minden tapasztalat a fejlődésemet szolgálja”

Leginkább csak feketében vagy fehérben, szépnek vagy csúnyának látjuk a dolgokat. Ha az elvárásunknak megfelelően teljesítettünk, akkor tovább lépünk a célunk felé, ha nem, akkor elkeseredünk, és feladjuk. Állandóan a tökéletességre törekszünk, azonban az elégedettséget nem tudjuk átérezni, mert rögtön a következő cél felé hajtjuk magunk.

Meg kell tanulnunk elfogadni a dolgokat, tudatosítani magunkban, hogy az életünkben minden okkal és céllal történik. Minden tapasztalat a fejlődést szolgálja, még ha valami nagyon rossz is történik velünk annak is célja van. Az újdonságok felfedezése, a komfortzónából való kilépés szükséges a fejlődéshez. Érdemes minden akadályt tanulságként megélni.

2.”Kalanddá alakítom át a félelemeimet”

A félelem gátakat szab bennünk, és nem enged szabadon élni. Sokszor mi magunk korlátozzuk a legjobban önmagunk az élet csodálatos, fejlődéssel teli útján. Nem próbálunk ki új dolgokat, nem mondunk le a régi, kényelmes rosszról, mert félünk. Érdemes néha olyan dolgokat megtenni, melyeket elképzelésünk szerint, mi aztán soha nem tudnánk megcsinálni. A sikerélmény óriási erővel ruház fel, és egy nagy lendületet ad a következő lépéshez. Ez a mantra sok erőt adhat nap mint nap olyan dolgok elvégzéséhez, amelyektől rettegünk.

3.”Mindent megteszek, amit tudok”

Ha valami újba kezdünk, ezt a mantrát mondogassuk, és akkor legyőzhetetlennek fogjuk érezni magunk. Nem a tökéletességet kell hajszolni, hanem a saját korlátaink legyőzésére kell törekednünk. Haladjunk magabiztosan lépésről-lépésre a saját utunkon, és ne hasonlítsuk magunkat mindig másokhoz. Mindenki hibázik, el kell fogadni a tényt, hogy nem lehetünk tökéletesek.

4. ”Szeretem magam anélkül, hogy mások elfogadására várnék”

Fontos, hogy magunk számára mindig az elsők legyünk. Szeressük önmagunk a nap minden percében, anélkül, hogy negatív kritikákat szórnánk a fejünkre. Nem egy másik ember elismerése kell ahhoz, hogy elfogadjuk, és szeressük magunkat.

Fontos, hogy mindig a szívünkre hallgassunk, és akkor leszünk igazán boldogok.


FORRÁS: https://filantropikum.com/4-mantra-ami-az-elet-legnehezebb-pillanataban-is-mentoovkent-hathat/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL