Válassz egy Holdat, igen meglepő dolgot fog elárulni rólad

hold 6 - Válassz egy Holdat, igen meglepő dolgot fog elárulni rólad

Válassz egy Holdat, igen meglepő dolgot fog elárulni rólad

Válassz egy holdat, és sok mindent megtudhatsz az igazi személyiségedről!

hold - Válassz egy Holdat, igen meglepő dolgot fog elárulni rólad

A Hold egy igen misztikus égitest, hatással van nem csak a világ, de a lelkünk és testünk működésére is. Gondoljunk csak arra, milyen nagy hatóerővel képes felborítani a Telihold a belső világunkat. Ha egy kicsit többet szeretnénk tudni a belső tulajdonságainkról, válasszunk egy Holdat az alábbi képek közül.

1. Archiváló

Az egész életed cél-, és eredményorientált. Egészséges önbizalommal rendelkezel, mindig optimistán tekintesz a dolgok elé. Keményen dolgozol azért, hogy olyan környezetet teremts, ahol jól érzed magad, és sikeres lehetsz. Néha túlságosan önkritikus vagy, légy egy kicsit kedvesebb magaddal. Fogadd el a hibáidat is, hiszen azok is segítségedre vannak, hogy elérd céljaidat.

2. Kreatív

Szép és esztétikus környezetet teremtesz magadnak, csak ott érzed magad igazán jól, ahol minden megfelel az ízlésvilágodnak. Azonban a külsőségek mögött gyakran felesleges anyagi törekvések bujkálnak. Nem lenne muszáj mindig a legújabb divatot követned, hiszen nem a külcsín határozza meg a személyiséged. Néha két végén égeted a gyertyát, ne pazarold fölöslegesen az energiád.

3. Energikus

Nagyon erős és kiegyensúlyozott személyiség vagy. Minden munkát szó nélkül elvégzel, kitartó vagy, mindent megteszel azért, hogy te és szeretteid semmiben ne szenvedjetek hiányt. Az új dolgoktól viszont rettegsz, és az az ismeretlen személyekkel is bizalmatlan vagy. A legnagyobb félelmed az, hogy átvernek, elárulnak. Néha érdemes vállalni a kockázatokat, bízz egy kicsit jobban önmagadban, és légy nyitottabb a környezeted felé.

4. Együttérző

Rendkívül nyitott vagy a világ dolgaira, mindenkivel nagylelkűen bánsz, empatikus hozzáállásod miatt sokan kedvelnek. Képes vagy feláldozni magad másokért, viszont egy erős megfelelési kényszerrel is rendelkezel. Önzetlenséged példaértékű. Szánj egy kis időt magadra is, építs ki kapcsolatot a belső éneddel, foglalkozz a saját vágyaiddal is.

5. Csodálkozó

Az élet minden kis rezzenésére rá tudsz csodálkozni, imádod a természeti szépségeket, de egy legújabb technikai csoda is hamar lázba hoz. Állandóan kutatsz és megfigyelsz valamit. Sokszor érzed úgy, hogy nem vagy egy hullámhosszon a környezeteddel, nem értenek meg. Ha álmatlanság gyötör, az a rengeteg stressz miatt van, arra kell törekedned, hogy a tested és a lelked egyensúlyba kerüljön. Hallgass inkább az intuíciódra, és ne törődj a világban uralkodó káosszal, a belső békéd csak tőled függ.

6. Nyugodt

Képes vagy arra, hogy az élet kis dolgainak is maximálisan örülni tudj, éppen ezért könnyen fenn tudod tartani a mindennapi kiegyensúlyozottságod. Nem vagy túlságosan igényes, tökéletesen boldog tudsz lenni attól is, ha este, ágyba bújva a pároddal megnéztek egy jó filmet. Sok olyan készséged van viszont, amit nem használsz ki kellőképp, például az öngyógyító képességed. Néha túl sokat aggódsz a múlton, próbálj több figyelmet fordítani a jelenre.


FORRÁS: https://filantropikum.com/valassz-egy-holdat-igen-meglepo-dolgot-fog-elarulni-rolad/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL